Σε τσάντες που μας έπεσαν και της πατήσαμε, σε νεσεσέρ που μας έφυγαν από τα χέρια μέσα στη βιασύνη μας, σε ατσούμπαλες κινήσεις που δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε, το αγαπημένο μας ρουζ μπορεί να γίνει σε μισό δευτερόλεπτο χίλια κομμάτια. Άντε να βρεις την ίδια απόχρωση, την ίδια βολική συσκευασία και εκείνη τη σούπερ υπερπροσφορά! Ωπ, για κάτσε, μόλις μου ήρθε μια ιδέα: να φτιάξεις το σπασμένο σου blush!

Ρίχνοντας οινόπνευμα στα κομματάκια και ενώνοντας τα προσεκτικά με μια οδοντογλυφίδα ή με ένα μαχαίρι, μπορείς να το κάνεις σχεδόν όπως ήταν πριν σπάσει. Δεν υπάρχει κατάλληλη ποσότητα για το οινόπνευμα που πρέπει να βάλεις, θα το κρίνεις με το μάτι, απλά να θυμάσαι πως ο στόχος είναι να απορροφηθεί πλήρως από το προϊόν.

Προσοχή: Mην το μουλιάσεις, απλά ρίξε τόσο όσο να βραχεί και να αρχίσει να γίνεται μάζα!

Θα βολέψει περισσότερο αν σπάσεις το blush με το πίσω μέρος του μαχαιριού, έτσι ώστε τα κομματάκια να γίνουν ομοιόμορφα ή να θυμίζουν περισσότερο σε σκόνη - η φάση είναι ''μιας και το κομμάτιασες, ας το αποτελειώσουμε λοιπόν'' . Με μια πρώτη ματιά, παραδέχομαι πως θα δείχνει κάπως περίεργο - μην τρομάξεις όμως! Σε συμβουλεύω να το αφήσεις έτσι όλο το βράδυ και το πρωί που θα πας - με προσοχή - να βαφτείς θα με θυμηθείς. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Αν δεν έσπασε ολόκληρη η συσκευασία και υπάρχει ακόμη το καπάκι στη θέση του, προτείνω να το κλείσεις ώστε να μην έχουμε κι άλλα ατυχήματα. Επίσης, μπορείς να πιέσεις ελαφρά μια χαρτοπετσέτα πάνω του, ώστε να βγει όλη η υγρασία. Ταραν ταν ταν! Έτοιμο!

Καλά βαψίματα λοιπόν!

Δες εδώ πως θα πετύχεις το no makeup μακιγιάζ!