Φτιάχνεις την τσάντα του γυμναστηρίου με την ίδια αφοσίωση που έφτιαχνες και την τσάντα του σχολείου. Βάζεις το νερό σου, μια πετσέτα, την κορδέλα για τα μαλλιά, λαστιχάκια και ακουστικά για να περνάει η ώρα ευχάριστα στο διάδρομο. Είσαι σίγουρη πως δε χρειάζεσαι κάτι παραπάνω; Στάσου, πού πας! Έχεις ξεχάσει αυτά τα 5 πράγματα:

1. Καραμέλες/ τσίχλες. Κι όμως! Πέρασες τόση ώρα να γυμνάζεσαι και όσο νερό κι αν ήπιες, το στόμα σου είναι αφυδατωμένο. Από το να πιεις ένα λίτρο ice tea για να φτιάξεις τη γεύση σου ή να φας μια κρέπα για να στανιάρεις, φάε μια τσίχλα ή μια καραμέλα για να συνέλθεις. Ιδανικά, μια μέντα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι πολύ χρήσιμη για μετά την άσκηση.

2. Δεύτερη πετσέτα. Ναι κι αυτή τη χρειάζεσαι! Η πετσέτα που έχεις μαζί σου στο χώρο του γυμναστηρίου έχει ακουμπήσει παντού, έχει λίγο από το makeup σου πάνω της, άσε που είναι και πολύ βρεγμένη. Πριν βγεις έξω από το γυμναστήριο και προκειμένου να μην κρυώσεις, χρειάζεσαι ένα πέρασμα με μια στεγνή πετσέτα.

3. Και μερικά hansaplast. Σε περίπτωση που σε χτυπήσουν τα παπούτσια σου ή συμβεί το οτιδήποτε. Τα καινούρια παπούτσια είναι πολύ πιθανό να τραυματίσουν το πόδι σου, οπότε σίγουρα μερικά hansaplast θα σου φανούν χρήσιμα σε μια τέτοια περίπτωση - άσε που μπορεί να γίνει η αφορμή να γνωρίσεις τον παίδαρο του διπλανού διαδρόμου, ας ευχηθούμε να τον χτυπήσει το αθλητικό του.

4. Υγρά μαντηλάκια. Να φρεσκάρεις το πρόσωπο σου όταν είναι να φύγεις από το γυμναστήριο και δεν προλαβαίνεις να κάνεις μπάνιο. Ειδικά αν περιέχουν αλόη, σε ενυδατώνουν και απομακρύνουν τέλεια όλα τα βακτήρια. Να τα προτιμάς.

5. Dry shampoo. Εμ τι νόμιζες, ότι επειδή βγαίνεις από το γυμναστήριο έχεις άφεση αμαρτιών; Όχι καλή μου, καλό το γυμναστήριο και μπράβο σου, αλλά δεν είναι δικαιολογία για να κυκλοφορούμε σαν πατσάφλες. *ψάχνει τη λέξη στο λεξικό, συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει και συνεχίζει* Με λίγα φσουτ φσουτ στις ρίζες, μπορείς να πας και για καφέ που λέει ο λόγος. Όσο για τον ιδρώτα, ναι ένα πιστολάκι το θέλεις. Για το μαλλί γυμναστηρίου όμως στα έχω πει όλα μα όλα εδώ --> Post - WorkOut Hair: Τέλεια μαλλιά μετά το γυμναστήριο σε 3 μόλις βήματα!