Σαββατοκύριακο.Bαριέσαι φρικτά – τόσο που ανυπομονείς να φτάσει η Δευτέρα- και δεν έχεις χρήματα ούτε για διασκέδαση. Να τι μπορείς να κάνεις αβίαστα και ανέξοδα:

Βγάλε φωτοτυπία τον εαυτό σου (ναι αυτό που διαβάζεις). Ειδικά αν είσαι μόνη σου στο σπίτι, μπορείς να πειραματιστείς χωρίς να γίνεσαι δακτυλοδεικτούμενη απ’ όλο σου το σόι.

Πάρε το κινητό σου και ρίξτο στις σέλφι. Δε χρειάζεται να τις δούμε στα social media,  κράτησε τις για το προσωπικό σου αρχείο.

Χτύπα τα κουδούνια των γειτόνων σου, αν σε συμπαθούν μπορεί να σου προσφέρουν καφέ και βουτήματα. Η έστω να είναι το τυχερό σου από άλλη άποψη, μια πόρτα σας χωρίζει άλλωστε.

Κακόμαθε τον εαυτό σου με μια ξεχειλισμένη μπανιέρα με αρωματικά και φούσκες και το χνουδάτο μπουρνούζι που σούφρωσες (ντροπήήήή)  από εκείνο το πεντάστερο ξενοδοχείο που είχες πάει με τους γονείς σου. 

Κάνε μια βόλτα στο πάρκο, είτε με το άλλο σου μισό είτε απλά για περπάτημα. Και απένταρη και με πιασιματάκια; Όχι δεν επιτρέπεται!.

Χάζεψε στο internet, βρες διαγωνισμούς να κερδίσεις κανένα δώρο, συμπλήρωσε κανένα quiz, άκου μουσική, στείλε κανένα μήνυμα στην ξαδέρφη σου στη Νέα Ζηλανδία.

Δανείσου την ψηφιακή μηχανή της φίλης σου ή χρησιμοποίησε το κινητό σου για να βγάλεις φωτογραφία οτιδήποτε σου κάνει το κλικ στον έξω κόσμο. Που ξέρεις μπορεί να ανακαλύψεις κάποιο κρυφό ταλέντο.