Αυτή η σεζόν έχει στρώσεις, πολλές στρώσεις, πάρα πολλές στρώσεις. Στρώσεις στους καρπούς, στρώσεις στο λαιμό, στρώσεις στα πόδια. Τα layered αξεσουάρ μπήκαν για τα καλά στο ντύσιμο μας το καλοκαίρι κι από τότε δε λένε να ξεκολλήσουν. Ό,τι ψώνια έκανες γύρω στον Ιούνιο, είναι και πάλι επίκαιρα - αυτό είναι και το καλό της υπόθεσης. Θέλεις να μάθεις τα top 5 fall's accessories; Και με το δίκιο σου.

Λοιπόν, *τάραν ταν ταν*

1. Layered necklace. Εντυπωσιακό, σικ και φίνο. Τραβάει τα βλέμματα, χωρίς να είναι ποτέ too much. Αυτό το είδος κολιέ, αποτελεί χωρίς αμφιβολία το αξεσουάρ της χρονιάς. Οπότε, ό,τι χρήματα ξόδεψες γι' αυτό δεν πρόκειται να πάνε χαμένα, θα το τιμήσεις και με το παραπάνω. Φυσικά, αν πρόκειται να διαλέξεις ένα ακόμη layered necklace να προτιμήσεις τα πολλά στρώματα και τα χρώματα που ταιριάζουν στα ρούχα σου.

2. Mini bag. Είπαμε ότι φέτος αφήνουμε στο ντουλάπι τις μεγάλες τσάντες και κρατάμε τις μικρές, τις ελαφριές, τις πιο χαριτωμένες. Μινιμαλισμός και στην τσάντα για να κουβαλάς τα απολύτως απαραίτητα! Ταιριάζει με κάθε πιθανό outfit, το μόνο θέμα είναι ότι ίσως δε σε βολέψει στη σχολή ή το γραφείο που χρειάζεσαι περισσότερα πράγματα. Ε κάπου εδώ μπαίνει δυναμικά (και αναγκαστικά) το εξίσου αγαπημένο backpack!

3. Layered wrist. Μην τις φοβάσαι τις στρώσεις! Στρώνε εκεί πέρα άφοβα που σου λέω. Μερικά βραχιόλια να πλαισιώνουν τον καρπό και το ρολόι σου κάνουν το ντύσιμο σου πολύ πιο προσεγμένο. Δίνουν περισσότερο χρώμα στο outfit αλλά και στη μέρα σου! Για ένα πράγμα πρέπει να βεβαιωθείς πρώτα: ότι το ρολόι σου είναι σαφώς πιο μεγάλο από τα βραχιόλια.

4. Ear Jacket. Πρόκειται για ένα stud σκουλαρίκι με μια επέκταση που θυμίζει γάντζο, απλούστατο. Μη σε τρομάζει! Με πιασμένα μαλλιά θα αναδειχτεί ακόμη καλύτερα να ξέρεις. Μπορεί να δείχνει λίγο αιχμηρό, αλλά δεν παύει να είναι θηλυκό και εντυπωσιακό. Φοριέται όλη τη μέρα και με casual ντύσιμο και με το office preppy look σου.

5. Layered πόδια - κι όμως γίνεται. Καλσόν ή κολάν και χοντρή (μάλλινη) κάλτσα που βγαίνει δειλά δειλά από το μποτάκι. Χρωματική αρμονία επιθυμητή αλλά αν δεν το πετύχεις, δε χάλασε κι ο κόσμος. Παίρνεις αρκετούς πόντους στιλ εύκολα και με αξεσουάρ που ήδη έχεις στο συρτάρι σου. Συμφέρει πολύ, τι λες;