Η κάπα αποτελεί ένα hot fashion trend που είναι επιτέλους καιρός να δοκιμάσουμε όλες μας. Βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο για τη σεζόν που διανύουμε και είναι εδώ για να μας χαρίσει περισσότερο στιλ τις κρύες μέρες του μήνα - χωρίς να τυλιχτούμε σαν πατάτες, ας αντιμετωπίσουμε το κρύο με στιλ και χάρη. Η κάπα, που λες, είτε φορεθεί σαν blazer είτε σαν πανωφόρι, είναι σικ. Πολύ σικ.

Σε τί διαφέρει από το πόντσο; Είναι απλό, η κάπα έχει δυο τρύπες για τα χέρια και είναι ένα άκρως διαχρονικό κομμάτι. Μπορείς να την έχεις στην ντουλάπα σου αιώνια και ποτέ να μη βρεθεί εκτός εποχής. 

Ποιά κάπα μα ποιά κάπα, μπορεί να μεταμορφώσει στο λεπτό ένα απλό ντύσιμο, σε λιγότερο casual και περισσότερο formal. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζει με όλα! - εκτός από τα ρούχα του γυμναστηρίου ίσως. Μιας και φέτος κυριαρχεί η μόδα του Layering, η κάπα είναι εδώ γι' αυτό το σκοπό.

1. Keep it simple και φόρεσε τη με το τζιν σου - άντε και με ένα καπέλο (και πάλι simple θα είναι).

2. Total black look - μια μαύρη κάπα που θυμίζει blazer είναι ό,τι πρέπει για τη βραδινή σου έξοδο.

ή μια ανοιχτόχρωμη για να σπάει λίγο το πολύ μαύρο.

3. Με mini skirt και tote bag για τον καφέ ή τη βόλτα στα μαγαζιά. 

4. Μ' ένα κλασικό σικ ντύσιμο, δηλαδή μια μαρινιέρα, ένα denim shirt και τα αγαπημένα σου φλατ παπούτσια.

5. Μ' ένα φόρεμα και καλσόν, σε ζεσταίνει και κάνει ακόμη πιο girly το ντύσιμο σου.

6. Με το σκισμένο σου τζιν; Φυσικά και πηγαίνει! Δείχνει cool και rock! Και είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός φυσικά.

7. Πάνω από κάθε μακρυμάνικο, μια κάπα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Με ζώνη ή χωρίς, με τζιν ή με πιο girly look, με tote bag ή ένα clutch, ταιριάζει με όλα και συμφέρει.

8. Με μια λεπτή ζώνη, την κάνεις περισσότερο μέρος του ντυσίματος σου. Μπορείς να τη συνδυάσεις και με καπέλο - γιατί όχι;

9. Με κοσμήματα και αξεσουάρ για να της δώσεις έναν πιο funky αέρα. Παίξε με τα βραχιόλια σου, κάνε συνδυασμούς και φτιάξε το δικό σου arm candy!

10. Για ένα σούπερ σικ ντύσιμο, επίλεξε μια καρό κάπα και over the knee boots.

xx