Σε κάθε εποχή, χρειάζεσαι ένα ευκολοφόρετο ρούχο. Όπως το καλοκαίρι βρίσκεις ένα φλοράλ φόρεμα για να σε ξελασπώνει, το χειμώνα βρίσκεις το λατρεμένο πουλοβεροφόρεμα. Ποια είναι η βασική χρήση του; Να είναι σε ετοιμότητα κάθε φορά που δεν έχεις κάτι άλλο να βάλεις και να ταιριάζει σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Ουσιαστικά ζητάμε ένα ρούχο που να μεταμορφώνεται κάθε φορά που αλλάζεις αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντα! Μάντεψε ... τo sweater dress είναι το ρούχο που ζητάς! Ξέρεις όμως πώς να το συνδυάσεις;

Με ψηλό μποτάκι. Πολύ καλή επιλογή, ειδικά αν το προτιμήσεις για να βγεις για ποτό είτε σε ένα χαλαρό μαγαζί είτε σε κάτι πιο formal. Το χρώμα δεν έχει τόση σημασία, είτε λευκό είτε μαύρο μας κάνει. Τα αξεσουάρ σου μπορούν να είναι είτε ασημένια είτε χρυσά και για τσάντα υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν εντυπωσιακό βραδινό φάκελο;

Με παπούτσι τύπου oxford. Για εμάς που δε γεννηθήκαμε για τακούνια! Στο γκρι πουλοβεροφόρεμα λέμε ναι, στο φλατ παπούτσι λέμε ναι, στο καλτσάκι που ξεπροβάλλει ενίοτε από το παπούτσι λέμε ναι. Συνδυαστικά με το γκρί θα προτιμούσα statement κολιέ με πολύχρωμες πέτρες εκτός κι αν το πουλόβερ είναι sparkling από μόνο του. Για ένα καφέ ή για μια βόλτα τις (όχι πολύ) κρύες μέρες του χειμώνα είναι ό,τι πρέπει!

Με αθλητικό και βέβαια πάει. Του δίνεις εντελώς άλλον αέρα έτσι! Γίνεται casual, ιδανικό για να πας στη σχολή ή στα μαγαζιά. Φυσικά όπως και στα παραπάνω παίζει μεγάλο ρόλο και το καλσόν που θα προτιμήσεις. Ίσως σ' αυτή την περίπτωση το καλσόν να επηρεάζει λιγότερο βέβαια, μιας και από τη στιγμή που θα βάλεις sneakers το ντύσιμο formal δε θα γίνει για κανένα λόγο. Αξεσουάρ και τσάντα της επιλογής σου, περιορισμοί δεν υπάρχουν εδώ. Ένα σακίδιο όμως όπως και να χει του πάει πιο πολύ!

Με γόβα φυσικά. Κάπως έτσι δημιουργείς ένα άκρως θηλυκό ντύσιμο, απλό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό. Δε χρειάζεται να φορτωθείς με αξεσουάρ για να ξεχωρίσεις! Τα σωστά ρούχα αρκούν γι' αυτό το σκοπό. Δεν έχει σημασία πόσο κοντό ή μακρύ θα είναι το sweater dress, αρκεί το καλσόν σου να είναι λεπτό και σκουρόχρωμο. Ταιριάζει ιδανικά με ένα φάκελο και minimal αξεσουάρ.