Μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα που οι φίλοι σου σε θεωρούν μια ιέρεια του multitasking. Η αλήθεια όμως είναι πως αν μπορείς να αποφύγεις κάτι ή να βρεις έναν πιο γρήγορο «δρόμο» θα το προτιμήσεις. Και έχεις δίκιο, τι να πω, ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και είναι φυσικό να θες να τον διαθέσεις χουζουρεύοντας στον καναπέ, παρά φτιάχνοντας τα μαλλιά σου με δέκα διαφορετικά προϊόντα για να πας σε εκείνο το επαγγελματικό ραντεβού.

Δεν είναι ότι είσαι τεμπέλα, απλά σου αρέσει να κερδίζεις χρόνο. Μην αισθάνεσαι άσχημα, το ίδιο κάνει και η Beyonce και η Lucy Hale και πολλά ακόμα κορίτσια του Hollywood. Το καλό είναι πως δεν ντρέπονται να το παραδεχτούν, και το καλύτερο είναι πως μοιράζονται τα μυστικά τους μαζί σου.

1. Η Anja Rubik παίζει τις… σκιές ματιών στα δάχτυλα. Μόνο που δεν τις βάζει στα μάτια. Το πανέμορφο μοντέλο συνηθίζει να παίρνει λίγη καφέ σκιά ματιών και να την περνά απαλά γύρω από το περίγραμμα των χειλιών της. Με αυτό τον τρόπο κάνει τα χείλη της να φαίνονται πιο σαρκώδη και έντονα. Μόνο πρόσεξε μην το παρακάνεις και δημιουργήσεις… μουστάκι

 

2. Η Jemie Chung θέλει να μάτια της «γατίσια», αλλά είναι ζόρικο να παλεύει κάθε πρωί με το eyeliner. Κάπως έτσι κατέληξε να βάζει σελοτέιπ στην άκρη του ματιού της. Έπειτα περνάει με μια κίνηση το eyeliner ή το μολύβι. Αφαιρεί το σεοτέιπ και είναι έτοιμη.

 

3. Η Rosie Huntington-Whiteley έχει τα μαλλιά με το ωραιότερο «σπάσιμο» και όμως ορκίζεται πως δεν αφιερώνει πολύ ώρα για να τα φτιάξει. Σύμφωνα με την ίδια απλά λούζει τα μαλλιά της βράδυ, τα στεγνώνει ελαφρά με το πιστολάκι και μετά τα τυλίγει σε ένα κότσο. Το πρωί τα μαλλιά της έχουν αυτό τον κυματισμό, που σταθεροποιεί με λίγη λακ.

 

4. Η Olivia Munn βαριέται να βάζει primer κάθε πρωί, οπότε βρήκε μια εξίσου αποτελεσματική και περισσότερο φιλική με την επιδερμίδα της λύση. Απλά αφού πλύνει το πρόσωπο της, του ρίχνει λίγο παγωμένο νερό ή το «περνάει» με ένα παγάκι. Έτσι κλείνουν οι πόροι και το δέρμα της δείχνει ανανεωμένο.

 

5. Η Julianne Hough κάνει κάτι παρόμοιο όποτε βγάζει σπυράκι. Μόλις αρχίσει να αισθάνεται πως το σπυράκι θα κάνει την εμφάνιση του, τυλίγει ένα παγάκι σε λεπτό πανί και κάνει μασάζ στο σημείο εκείνο. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται το πρήξιμο και δεν χρειάζεται να το σπάσει… και μετά να καλύψει την κοκκινίλα.

 

6. Η Joan Smalls έμαθε πολλά μυστικά από τους ειδικούς που την ετοίμαζαν πριν περπατήσει στις πασαρέλες. Έμαθε λοιπόν πως τα κραγιόν δεν είναι μόνο για τα χείλη, αφού μπορούν να λειτουργήσουν και σαν blushers. Μια μικρή ποσότητα από το κραγιόν που φοράς στα μάγουλα σου και σωστό άπλωμα, θα σε σώσουν όταν δεν θες να κουβαλήσεις πολλά καλλυντικά στο σπίτι του αγοριού σου.

 

7. Η Shailene Woodley προτιμά να μην χρησιμοποιεί καθόλου καλλυντικά στην καθημερινότητα της. Για να παραμένει όμως ευπαρουσίαστη χρειάζεται λίγο χρώμα. Η νεαρή ηθοποιός δίνει ένα φυσικό χρώμα ροζ χρώμα στα χείλη της βάζοντας με ένα βαμβάκι λίγο χυμό από παντζάρια. Εσύ τι σαλάτα θα φας σήμερα;

 

8. Η Beyonce έχει υπέροχες βλεφαρίδες και μάλλον αυτό οφείλεται στο μικρό της κόλπο. Αντί για primer βάζει στις βλεφαρίδες της λίγο lip balm. Η ίδια λέει πως είναι σαν φυσική μάσκαρα. Τις κάνει λαμπερές και τις βοηθά να κρατήσουν την καμπύλη τους.

 

9. Η Lucy Hale ξέρει το απόλυτο tip για να γλιτώσεις χρόνο – και χρήμα – όταν φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Αντί για leave in conditioner, σέρουμ ή τζελ, η «όμορφη μικρή ψεύτρα» ηθοποιός ψεκάζει στις άκρες των μαλλιών της λίγο από το mist που χρησιμοποιεί για το πρόσωπο της. Και μένουν ενυδατωμένες όλη μέρα. Ουάου.