Δεν είναι πως χρειάζεσαι κάποιον για να νιώσεις ολόκληρη. Είσαι δυναμική και ανεξάρτητη. Αλλά είναι εκείνες οι δύσκολες στιγμές, που βλέπουν όλους τους άλλους γύρω σου σε ζευγάρια και θες έναν για ‘σένα.

Ευτυχώς το σύμπαν συνωμότησε και τον βρήκες. Τώρα έχεις το δικό σου μελαχρινό μαναράκι να τρίβεις την μύτη σου και να σε αγκαλιάζει τα βράδια.

1.Τέλος στο περίεργο, αδέξιο σεξ της πρώτης φοράς με κάποιον. Ξέρετε τα κουμπιά, ο ένας του άλλου, και πώς να κινηθείτε… στον χώρο για να του αρέσει.

2.Δεν θα πάθεις πανικό αν δεν σου απαντήσει, αμέσως, στο μήνυμα που του έστειλες. Ξέρεις το πρόγραμμα του, πάνω κάτω, και μπορείς να υπολογίσεις τι κάνει.

3.Έχεις κάποιον να σου ανεβάσει το φερμουάρ στη πλάτη του φορέματος σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις ακροβατικά για να ντυθείς.

4.Μπορείς να παραγγείλεις όσο φαγητό τραβάει η όρεξη σου, χωρίς να νιώθεις τύψεις. Το φαγητό είναι για να το μοιράζεσαι.

5.Τέρμα πια στα στην «βόλτα» στο και στις ατάκες τύπου «Πάω στο παρκάκι της Ναυαρίνου, θες να την βρούμε;»

6.Μπορείς να στηριχτείς πάνω του πως θα σε κρατήσει ήρεμη στα οικογενειακά τραπέζια… που τον σέρνεις.

7.Μπορείς να βγαίνεις σε «διπλό ραντεβού» με την κολλητή σου και το νέο της αμόρε, για να ελέγξεις αν είναι ψυχοπαθής.

8.Έχεις κάποιον να κουλουριαστείς δίπλα του στον καναπέ, τα κρύα βράδια του φθινοπώρου.

9.Το μυαλό σου μπορεί πλέον να ασχοληθεί με άλλα πιο εποικοδομητικά πράγματα, γιατί δεν σταμάτησες να απελπίζεσαι με το «εγώ πότε θα βρω τον έναν;»

10.Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι πια μέρα κατάθλιψης και βουλιμικής κατανάλωσης –άπειρης- σοκολάτας.