Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι τα λεφτά σε κάνουν πλούσιο, όμως αυτό δεν ισχύει για όλους. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως περισσότερο πλούσιος είναι κάποιος που ταξιδεύει στον κόσμο κι έχει γνωρίσει διαφορετικές κουλτούρες και ιστορίες.

Κι επειδή τα χρόνια περνάνε γρήγορα (έτσι λένε οι μεγαλύτεροι τουλάχιστον!) πρέπει να ξεκινήσουμε από νωρίς τα ταξίδια στο εξωτερικό για να μπορέσουμε να δούμε αρκετά μέρη. Το Business Insider παρουσιάζει 16 ταξίδια που πρέπει να κάνουν όλοι πριν 30αρίσουν. Όπως θα δείτε και στη λίστα παρακάτω, ανάμεσά τους βρίσκεται και η Αθήνα.

Αθήνα – Ελλάδα

Μία πόλη που πρέπει να δείτε πριν ξεκινήσετε για τα όμορφα ελληνικά νησιά. Η ιστορία της Αθήνας, η τέχνη του δρόμου, και το φαγητό είναι τόσο δημοφιλή στους τουρίστες όσο και ο Παρθενώνας. Χαζέψτε την υπαίθρια αγορά στο Μοναστηράκι κοντά στη πολυσύχναστη πλατεία Συντάγματος, φάτε στα παραδοσιακά εστιατόρια κατά μήκος της διαδρομής μέχρι την Ακρόπολη (που παρέχουν συχνά δωρεάν κρασί και επιδόρπιο) και δοκιμάστε οπωσδήποτε γύρο.

Βομβάη – Ινδία

Ελάχιστοι προορισμοί είναι τόσο μεγάλοι και πολύχρωμοι όσο η Ινδία. Εκτός από το ετήσιο φεστιβάλ Holi που γιορτάζει τον θεϊκό έρωτα του Κρίσνα και της Ράντα και γεμίζει την πόλη λουλούδια και χρώματα, υπάρχουν πολλά πράγματα να δείτε, όπως το κοντινό νησί Ελεφάντα με σκαλισμένες στο χέρι σπηλιές και αφιερώματα στις Ινδικές θεότητες.

Ιμπιζα – Ισπανία

Σχεδόν όλη η Ισπανία είναι η χώρα των πάρτι, αλλά ειδικά η Ιμπιζα είναι παράδεισος για τους κλάμπερς. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβρη γίνεται κυριολεκτικά ο χαμός, ωστόσο εκτός από τα κλαμπ έχει και υπέροχες παραλίες και θέρετρα γιόγκα. Προτιμήστε να πάτε Σεπτέμβρη που έχει «σπάσει» η κίνηση του Αυγούστου.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ!

Πηγή: neopolis.gr