Αν σκέφτεσαι έστω και ελάχιστα σαν εμένα, θεωρείς φαντάζομαι ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς να βάλεις στο πάνω μέρος της ντουλάπας τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά φορέματα, τα φανελάκια και, φυσικά, αυτό το λατρεμένο κιμονό που αγόρασες στις αρχές του καλοκαιριού! Αν τα μαζέψεις αυτά, τότε τι θα σου θυμίζει τις ξέγνοιαστες, λαμπερές, ζεστές μέρες; Επειδή, λοιπόν, δεν είσαι έτοιμη να αποχωριστείς ακόμα την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, άσε τις κρεμάστρες και τα συρτάρια σου όπως ακριβώς είναι (πάντως, όταν αποφασίσεις να τα οργανώσεις, κάνε κλικ εδώ για να βρεις κάποια πολύτιμα tips για να φυλάς σωστά τα ρούχα σου ώστε να μην καταστρέφονται... κλείνει η παρένθεση), και δες πώς μπορείς να την αξιοποιήσεις ΚΑΙ το φθινόπωρο!

Φόρεσε το κιμονό σου με ένα τζιν παντελόνι

Τους μήνες που πέρασαν το συνδύασες με όλα τα σορτσάκια και τα φουστάκια σου. Ήρθε η ώρα να φορέσεις το αγαπημένο σου κιμονό με ένα απλό τζιν παντελόνι. Με αυτό τον τρόπο, δείχνει ό,τι πρέπει για την εποχή και επιπλέον θα κάνει και απόσβεση όλα αυτά τα χρήματα που έδωσες για να το αποκτήσεις!

Βάλε ένα φανελάκι κάτω από το σακάκι σου

Τα φανελάκια με ράντες είναι τα πρώτα από τα ρούχα που μαζεύουμε μετά το καλοκαίρι. Κι όμως, μπορείς να εξακολουθείς να τα φοράς μέχρι να μπει ο χειμώνας, μέσα από σακάκια, leather jackets ή ζακέτες. Συμβάλλουν στο να δημιουργήσεις ένα τέλειο χαλαρό λουκ που ταιριάζει γάντι στην εποχή και είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τις θερμοκρασίες του φθινοπώρου.

Φόρεσε μια πλεχτή ζακέτα πάνω από το καλοκαιρινό σου φόρεμα

Δεν είσαι ακόμα ψυχολογικά έτοιμη να απαρνηθείς για έναν ολόκληρο χειμώνα το αγαπημένο σου φλοράλ φορεματάκι; Κανένα πρόβλημα! Συνδύασέ το με τα δερμάτινα μποτάκια σου ή με ένα ζευγάρι σουέντ μπότες που είναι ένα από τα hot trends της σεζόν και είσαι έτοιμη! Κι αν το μεσημεράκι αρχίσει να κάνει ζέστη, βγάζεις τη ζακέτα και τη δένεις γύρω από τη μέση για ένα πολύ cool grunge look! Δες κι εδώ μερικούς τρόπους να συνδυάσεις τα girly φορέματα για να δείχνεις hot κι ας κάνει κρύο!

Βάλε το τζιν σορτσάκι σου με ένα oversized πουλόβερ

Δεν είναι μόνο ότι αυτό το look σε κάνει να αναπολείς εκείνα τα ξημερώματα του καλοκαιριού στο νησί, αλλά επιπλέον είναι ιδανικό για τον καιρό που, ως γνωστό, το φθινόπωρο παθαίνει ένα είδος ψυχασθένειας και μας πηγαίνει από τη ζέστη στο κρύο!

Φόρεσε το αγαπημένο σου T-shirt με κολάν

Το κολάν είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας και η τέλεια επιλογή όταν πρόκειται να είσαι στους δρόμους όλη μέρα και δεν ξέρεις τι γυρίσματα επιφυλάσσει ο καιρός. Αν βλέπεις ότι μάλλον το πάει για λιακάδα, συνδύασέ το με ένα φαρδύ καλοκαιρινό T-shirt. Αν πάλι νομίζεις ότι θα το γυρίσει σε βροχή, πάρε μαζί σου και μια ζακέτα, ένα τζιν μπουφάν ή ένα σακάκι σε μιλιτέρ στυλ.

Βάλε τη φούστα σου με καλσόν

Μπορείς πλέον να σταματήσεις να εκνευρίζεσαι που το μαύρισμά σου εξαφανίζεται με ταχείς ρυθμούς. Έφτασε η εποχή που μπορείς να φορέσεις καλσόν και να δώσεις στα πόδια σου ό,τι χρώμα θέλεις! Όμως, μην κρύψεις από τώρα τα καλοκαιρινά φουστάκια σου! Φόρεσέ τα με το καλσόν και ένα λεπτό πουλοβεράκι και θα είναι σαν να αγόρασες ολοκαίνουρια ρούχα! Δες κι εδώ κι άλλους τρόπους να φορέσεις αυτή τη σεζόν το πουλοβεράκι!