Το να ζεις στην Ελλάδα σημαίνει ότι πρέπει να φτάσουν τέλη Οκτώβρη για να πιάσουν τα πρώτα κρύα, να που όμως ήρθε η στιγμή και όντως ο χειμώνας αρχίζει να πλησιάζει. Αλλά! Μας μένει λίγος ακόμα χρόνος μέχρι να χρειαζόμαστε χοντρά μπουφάν και παντελόνια και λέμε να τον εκμεταλλευτούμε. Η λύση είναι φυσικά τα girly φορεματάκια που ακόμα μας παίρνει να τα φορέσουμε και χωρίς καλσόν.

Για outfits λοιπόν που ακροβατούν ανάμεσα στο ανάλαφρο και το πιο «χουχουλιάρικο», διαλέξαμε μερικά ευκολοφόρετα φορέματα, τα οποία ναι μεν είναι πιο αέρινα και θηλυκά, συνδυασμένα όμως με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σου προσφέρουν ζεστασιά και άνεση.

Αριστερά, φόρεμα Mango, 29,99€. Δεξιά, φόρεμα.Η&Μ, €29,99

Αριστερά, φόρεμα Asos, €10.00 (σε έκπτωση). Δεξιά, φόρεμα. Αsos, €31.43(σε έκπτωση)

Με τι να τα συνδυάσεις:

Πλεκτή ζακέτα Η&Μ, €29,99, Μποτάκια H&M, €29,99, Κολιέ Celestino, €14.95 

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ FASHION ΚΑΝΟΝΕΣ

-Φρόντισε να συνδυάσεις το φόρεμά σου με χαμηλά στρατιωτικά αρβυλάκια ή δερμάτινα μποτίνια για έναν πιο edgy χαρακτήρα και προς Θεού, μείνε μακριά από τις παραφορεμένες και άκομψες Ugg μπότες.

-Αν το φόρεμα που θα επιλέξεις έχει ιδιαίτερα ρομαντικό χαρακτήρα, συνδύασέ το με ένα biker jacket ώστε να «σπάσεις» λίγο το πολύ έντονο θηλυκό στοιχείο. Ακόμη, μπορείς να επιλέξεις ζακέτες από φίνα υλικά, ώστε να σε κρατάνε ζεστή όταν πιάνει ψύχρα.

-Αν το pattern του φορέματός σου αρκεί για να τραβήξει τα βλέμματα, καλό είναι να κρατήσεις το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ σου σε πιο ήπιους τόνους. Το φθινοπωρινό look δεν συγχωρεί τις υπερβολές.