Η αλήθεια είναι πως όταν θέλουμε να κάνουμε στιλιστικό statement με τα κοσμήματά μας, το μέγεθος πραγματικά μετράει. Πώς θα  φορέσεις τα μεγάλα κοσμήματά σου χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό και κιτς;

Βlue jeans, white shirtκι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Ακόμα και ο πιο basic συνδυασμός στο ντύσιμο μπορεί να γίνει πιο glamorous στη στιγμή, αν προσθέσεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ωραίο design και χρώμα.

Όχι άλλα βαρετά πουλόβερ. Αναρωτιέσαι πώς θα μπορούσες να κάνεις τα βαρετά πουλόβερ σου να δείχνουν πιο ενδιαφέροντα; Η λύση δεν είναι άλλη από τα statement κολιέ. Ακόμα κι ένα γκρι φουτεράκι μπορεί να μετατραπεί σε stylish κομμάτι αν το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Είσαι οπαδός του total blackΚατανοούμε πλήρως την αγάπη σου για τα κατάμαυρα outfits, αφού αποτελούν αγάπη των περισσότερων γυναικών. Μάλιστα, το  total black look είναι ένας άψογος καμβάς για ό,τι αξεσουάρ κι αν επιλέξεις. Είτε διαλέξεις μερικά εντυπωσιακά βραχιόλια, είτε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, σίγουρα θα αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Οι συνδυασμοί είναι πραγματικά αμέτρητοι.