Ωραία και τα εφαρμοστά, δε λέω, αλλά τα baggy ρούχα έχουν κι αυτά τη χάρη τους. Τα oversized ρούχα ποτέ δεν είναι εκτός εποχής, ένα φόρεμα ή ένα Τ- shirt μεγάλου μεγέθους μπορούν να αναδείξουν το στυλ σου αρκεί να φορεθούν σωστά και με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Εσύ, αλήθεια, έχεις κάποιο από τα must have baggy ρούχα;

Δες τη λίστα για να τσεκάρεις!

1. Μπλουζοφόρεμα. Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, σε κάθε εποχή και σε οποιοδήποτε χρώμα προτιμάς. Μπορεί να φορεθεί είτε με ψηλές μπότες για ένα βραδινό look είτε με sneakers για ένα πιο casual στυλ. Αν το νιώθεις άχαρο πάνω σου, μ' ένα μακρύ κολιέ ή μια ζώνη, θα γίνει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας σου.

2. Crop top. Ταιριάζει ιδανικά με οτιδήποτε ψηλόμεσο! Δε χρειάζεται το crop top να είναι πάντα στενό, μπορεί να είναι πιο φαρδύ ή με μανίκι. Και για σένα με το μεγάλο στήθος και για την άλλη με το πολύ μικρό, το crop top διακρίσεις δεν κάνει.

3. Tent dress. Και αυτό ταιριάζει με κάθε σωματότυπο, αν είσαι αδύνατη-κανονική με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ, θα δείχνεις τέλεια εκεί μέσα. Αν έχεις λίγα παραπάνω κιλά, μια χαρά θα κρυφτούν μ' αυτό το φόρεμα. Το μυστικό δεν είναι τόσο στο ρούχο που θα διαλέξεις αλλά στα αξεσουάρ που θα φορέσεις.

4. Σαλοπέτα. Δε χρειάζεται να είναι ακριβώς στο μέγεθος σου! Έχουμε δει πολλές σαλοπέτες σε πιο φαρδιά γραμμή να ταιριάζουν τέλεια και να δίνουν ένα πιο χαλαρό ύφος στο ντύσιμο σου. Για extra λάμψη, συνδύασέ τη με ψηλά παπούτσια!

5. Oversized Button up μπλούζα/πουκάμισο. Ο νόμος της μόδας ορίζει πως αν το κάτω μέρος του ντυσίματος είναι φαρδύ το πάνω θα είναι στενό και το αντίστροφο. Δε θα ήταν ωραίο να συνδύαζες ένα υπερμεγέθες πουκάμισο με φαρδύ παντελόνι! Γι' αυτό βάλε το κολάν ή το skinny τζιν σου και ανάδειξε το!

6. Mom jeans. Κάτι ανάμεσα σε skinny και φαρδιά, τα mom jeans είναι φέτος της μόδας πιο πολύ από ποτέ. Τονίζουν τέλεια τις καμπύλες σου και δίνουν μια ιδανική εικόνα στο σώμα σου. Με ό,τι παπούτσι θέλεις και με οποιαδήποτε μπλούζα διαλέξεις, τα mom jeans ήρθαν για να μείνουν!

7. Κιμονό και τα σχετικά. Δεν ξέρω αν έχει κάποια συγκεκριμένη ονομασία, αλλά να μωρέ, ξέρεις για ποιο ρούχο μιλάω. Πετυχαίνεις το σούπερ boho στυλ, εύκολα και απλά. Ιδανικά συνδυάζεται με το αγαπημένο τζιν σορτσάκι σου και με πολλά αξεσουάρ.