Η αλήθεια είναι πως με το eyeliner δεν έχεις και πολύ καλή σχέση αφού κάθε φορά που προσπαθείς να βάλεις μουτζουρώνεσαι και αναγκαστικά ξεβάφεσαι για να μην τρομάξει ο κόσμος που δεν σου φταίει απολύτως σε τίποτα.
eyeliner2

Μην αγχώνεσαι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμο. Τελικά,  δεν είναι και τόσο δύσκολο το να κάνεις μια γραμμή που θα φωτίσει τα μάτια σου και θα κάνει το βλέμμα σου ακαταμάχητο αρκεί να έχεις στο μυαλό σου κάτι βασικό, δεν χρειάζεται κόπο αλλά τρόπο.
eyeliner

Τι κάνεις για να μπορέσεις να βάλεις με ευκολία το eyeliner;

matia

  • Κάνε μικρές κουκκίδες: Σίγουρα το να κάνεις μικρές τελείες είναι σαφώς πιο εύκολο από το να κάνεις μια ευθεία γραμμή. Εσύ, λοιπόν, που δεν έχεις πολύ σταθερό χέρι θα βολευτείς αν ακολουθήσεις την μέθοδο με τις κουκκίδες. Πώς θα το κάνεις; Είναι απλό. Στο σημείο που θες να βάλεις μια γραμμή με eyeliner κάνε μικρές κουκκίδες την μία δίπλα στην άλλη. Στην συνέχεια ένωσε τες και είσαι έτοιμη να γοητεύσεις τους πάντες.
  • Μην είσαι και πολύ προσεκτική: Μην φοβάσαι να λερωθείς, μόνο έτσι θα εξασκηθείς και θα μάθεις με τον καιρό. Ακόμα και αν μουτζουρωθείς μπορείς να βγάλεις το περιττό προϊόν με μια μπατονέτα που θα έχεις βουτήξει σε λίγη λοσιόν.

 

Πηγή: www.ipop.gr