Εσένα που δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι σου με τίποτα το πρωί, σε καταλαβαίνω τόσο πολύ. Και όπου πρωί δεν εννοώ ντε και καλά στις 7 - 8 το χάραμα, αλλά και τις 9-10-11. Το πάπλωμα θα είναι πάντα βαρύ και δελεαστικό, έλα όμως που πρέπει να πας στη δουλειά/σχολή. Τι να κάνεις;

1. Πιάσε τα μαλλιά σου σε περίπτωση που ξόδεψες το χρόνο που θα είχες για μπάνιο ... στο κρεβάτι! Μπορείς να τα πιάσεις στη μια πλευρά για να μην καταλάβουν όλοι το ένοχο μυστικό σου.

2. Βάλε ρουζ για να μη δείχνεις ότι μόλις αποχωρίστηκες το μαξιλάρι σου. Αν είσαι χλωμή με το που ξυπνάς και μέχρι να πιεις την πρώτη γουλιά καφέ, με ένα ελαφρύ κοκκίνισμα όλα λύνονται.

3. Λευκό eyeliner σε συνδυασμό με bronzer στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού για να δείχνει το βλέμμα σου ξεκούραστο. 

4. Κι αν έχεις πρησμένα μάτια κι δεν κρύβεται με τίποτα, τι κάνεις; Βάζεις για λίγα λεπτάκια 2 φακελάκια πράσινο τσάι στα μάτια σου.

5. Δεν έχεις όμως χρόνο να καθαρίσεις το πρόσωπο σου και να βάλεις τις κρέμες σου; Καθάρισε το με τα μαντιλάκια που ξεβάφεσαι, καλά αυτό δεν είναι και για χόρταση - μόνο σε μεγάλη ανάγκη.

6. Κρέμασε τα ρούχα σου στο μπάνιο και άνοιξε τη βρύση στο πιο ζεστό πεθαίνεις και κλείσε την πόρτα - σε περίπτωση που δεν προλαβαίνεις να τα σιδερώσεις.

7. Πάρε το πρωινό σου μαζί, μη χάσεις χρόνο να τρως στην κουζίνα και να χαζεύεις τα πρωινάδικα. Μην το ξεχάσεις όμως, να το πάρεις μαζί!

8. Πόσες φορές έχεις αργήσει επειδή δεν είχες τι να φορέσεις; Βρες ένα outfit κλειδί για τα δύσκολα εκείνα πρωινά.