Wake me up, when September ends...

Πάντα μου καθόταν στο λαιμό… Πάντα, κάθε πρώτη Σεπτέμβρη, με πιάνει μια κατάθλιψη και πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάω ημερολόγια για να δω πότε πέφτουν οι αργίες της σεζόν που έρχεται.

 Δεν είναι δικιά μου μόνο η … αρνητικότητα για αυτό το μήνα, καθώς –αντικειμενικά να το πάρουμε κορίτσια- αυτός ο μήνας έχει όλα τα κακά… από τα μικράτα μας, μέχρι και να μεγαλώσουμε! Γιατί;

1.    Τελειώνει το καλοκαίρι


Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, η πιο ανέμελη, η πιο ξέγνοιαστη φεύγει και έρχεται στη θέση της το κρύο, οι βροχές και οι υποχρεώσεις… Δες εδώ 20 λόγους που το καλοκαίρι με έκανε χαρούμενη!

2.    Ξεκινάνε τα σχολεία


Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής σου, ο Σεπτέμβρης έχει συνδεθεί με τα σχολεία. Εντάξει, δε λέω, υπήρχαν χρονιές που θέλαμε να πάμε πρώτη μέρα στο σχολείο –κυρίως για να δούμε το αγόρι της Γ’ που τον γουστάραμε- αλλά, γενικά, μας ήταν τρομερά δύσκολο να ξαναμπούμε στην καθημερινότητά μας.

 

3.     Ξεκινάς διάβασμα για την εξεταστική

Τελειώνει το σχολείο και εκεί που λες «πάει πια το διάβασμα» έρχεται ο Σεπτέμβρης της εξεταστικής να σε απογοητεύσει! Ολο το χρόνο δεν διαβάζεις, αλλά αυτό το μήνα του δίνεις και καταλαβαίνει! Γίνεται να μην τον μισούμε; Δες 10 tips για την φοιτητική ζωή που κανείς δεν σου έχει πει!

 

4.    Αποχωρίζεσαι φίλους από χωριό

Και γενικά τις παρέες σου που το καλοκαίρι ήσασταν κάθε μέρα μαζί και περνάγατε φανταστικά. Το επόμενο καλοκαίρι τώρα! Προς το παρόν, ας φάμε στη μούρη τον καταθλιπτικό Σεπτέμβρη…

 

5.    Έχεις λιγότερο ελεύθερο χρόνο

Γιατί; Μα γιατί ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των υποχρεώσεων! Περισσότερες δουλειές, διάβασμα, λογαριασμοί, μετακινήσεις και μετακομίσεις και ο κατάλογος των αγγαρειών δεν τελειώνει ποτέ! Δες εδώ 6 πράγματα που σε αγχώνουν κάθε Κυριακή!

 

6.    Τα καλοκαιρινά σου ρούχα είναι σαφώς πιο πολλά και πιο ωραία από τα χειμωνιάτικα

Αυτοί οι σχεδιαστές μόδας, πως γίνεται το καλοκαίρι να βγάζουν ρουχάρες και το Σεπτέμβρη να τολμούν να πουλούν κάτι αδιάφορες ζακέτες και κάτι άθλιες μπαλαρίνες;

Οι διακοπές τελείωσαν! Δες εδώ τον οδηγός επιβίωσης για την πρώτη μέρα στη δουλειά!

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο κορίτσια! (μπλιαχ!)