Το καλοκαίρι ήρθε αλλά εσύ, δυστυχώς, θα μείνεις εδώ... Δεν έχεις λεφτά, δεν έχεις παρέα, δεν μπορείς να φύγεις τελοσπάντων... Και τι θα κάνεις με 40 βαθμούς μέσα στα τσιμέντα; By the way, δες εδώ πως θα γλιτώσεις τον ενοχλητικό ιδρώτα.

Πάντως μην κάτσεις στον καναπέ σου και κοιτάζεις τηλεόραση. Δες εδώ πως θα αποφύγεις να έχεις μια μίζερη μέρα!

Θα σου πούμε εμείς πως θα εκμεταλλευτείς σωστά τον... ατελείωτο χρόνο του καλοκαιριού!

 

1. Να διαβάσεις

Είτε είσαι μαθήτρια, είτε είσαι φοιτήτρια, είτε τίποτα από τα δύο, το διάβασμα θα σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το σχολείο, τη σχολή και τη ζωή σου γενικότερα. Μυθιστορήματα, νουβέλες, διηγήματα, διάβασε  κάτι κοπελιά!

2. Να πιάσεις δουλειά


Το καλοκαίρι είναι, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, μια πολύ καλή ευκαιρία για να πιάσεις δουλειά και να βγάλεις χρήματα! Εμείς, κάθε εβδομάδα όλο το χειμώνα, σου βρίσκαμε ανοιχτές θέσεις εργασίας!Το ίδιο θα κάνουμε και το καλοκαίρι! Δες εδώ τις επαγγελματικές ευκαιρίες.

3. Να πηγαίνεις κοντινές εκδρομές

Εσύ μπορεί να κάθεσαι στην πόλη σου και να σου φαίνεται βαρετά, αλλά μπορείς να πηγαίνεις σε κοντινούς προορισμούς για μπάνιο, για βόλτες και για εκδρομούλες. Εσείς που προτιμάτε την ηλιοθεραπεία, διαβάστε εδώ τα έξι σημεία που πρέπει να βάζετε αντηλιακό και ΔΕΝ βάζετε.
 
4. Να ανακαλύψεις καινούρια στέκια

Αποκλείεται να έχεις μάθει όλα τα στέκια της πόλης σου! Από μπαράκια, αυλές, ταράτσες, ρακομελάδικα μέχρι ταβέρνες και κλαμπάκια, σίγουρα κάτι θα σου έχει γλιτώσει! Επίσης, δες εδώ 5 gadgets που σε απογειώσουν το καλοκαίρι σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

5. Να δεις φίλους και συγγενείς


Ο,τι δεν πρόλαβες να κάνεις όλο το χρόνο, κάντο αυτό το καλοκαίρι! Δες φίλους που έχεις χάσει και δεν είχες το περιθώριο το προηγούμενο καιρό, τον παππού και τη γιαγιά που μόνο στα γενέθλιά σου πας για να σου δώσουν χαρτζιλίκι!

6. Να δεις πολλές ταινίες


Εάν είσαι πιο... σπιτόγατος, τότε, από το να κάθεσαι και να σπαταλάς ώρες μπροστά από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης», καλύτερα να δεις ταινίες! Είναι σαν να διαβάζεις βιβλία, αλλά πιο... συνοπτικά!

7. Να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου

Η καλύτερη εποχή! Το βάψιμο πιάνει κατευθείαν στους τοίχους, δεν έχεις το άγχος μην κάνεις θόρυβο- αφού όλη η γειτονιά έχει φύγει- και έχεις το χρόνο για πολλές ιδέες, προσπάθειες και ... παράτολμα εγχειρήματα. Δες εδώ 8 απλούς λόγους που είναι τέλειο να ζεις μόνη σου!

8. Να κλικάρεις Yolo


Όλο το καλοκαίρι, εμείς θα είμαστε εδώ να σου κρατάμε συντροφιά και να διαβάζεις τις καλύτερες συμβουλές για σεξ, σχέσεις, μόδα, ομορφιά, υγεία και πολλά πολλά ακόμα θέματα!