Θα μπορούσα πολύ άνετα να σου βάλω ως μία πιθανή απάντηση το να του βάλεις τρικλοποδιά. Αλλά αυτό δεν θα ήταν καθόλου αστείο και δεν θα γελούσες. Και αυτό δεν θα έκανε καλό στον εγωισμό μου. Όπως δεν κάνει καλό στον δικό σου εγωισμό ότι τις τελευταίες 5-6 φορές που έχεις βγει για ποτό δεν έχει έρθει ούτε ένας να σου την πέσει. Κι από εκεί που έλεγες "ρε φίλε μπορώ να πιω ήρεμα το ποτό μου χωρίς να μου την πέσεις;", είσαι στο άκρον άωτον. "Σοβαρά τώρα, κανείς από όλους εσάς δεν θα με φλερτάρει; Τι έχω;". Μόνο που δεν ζητιανεύεις. 

Τι κάνουμε όταν το πράγμα δεν εξελίσσεται όπως θέλουμε; Πρωτίστως κολυμπάμε, όπως λέει και η Ντόρι. Αλλά επειδή δεν είναι ακόμα για κολύμπι, κάνουμε το δεύτερο. Ποιο είναι αυτό; Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ετοιμάσου για κινήσεις που θα ξαφνιάσουν τον τύπο που σε κοιτάζει, θα ξαφνιάσουν κι εσένα την ίδια, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αίσιο. Και οριζόντιο.

1. Παίρνεις ένα χαρτάκι, γράφεις το τηλέφωνο σου και του το πασάρεις καθώς φεύγεις. Ναι το ξέρω ότι υπάρχουν κινητά για να γράφονται οι αριθμοί, αλλά ευτυχώς δεν τα έχουμε καταλύσει όλα σε αυτή τη χώρα. Όταν την έπεσα σε τύπισσα και έψαξε χαρτάκι για να μου δώσει το τηλέφωνο της μόνο που δεν την ζήτησα σε γάμο.

2. Του προτείνεις εσύ να βγείτε. Όχι αόριστα. Συγκεκριμένη μέρα, ώρα και μέρος. Και βρίσκεστε εκεί. Δεν έρχεται να σε πάρει. Γίνεσαι εν ολίγοις για λίγο εσύ ο κυνηγός.

3. Αφήνεις σεξουαλικά υπονοούμενα. Είτε αυτά είναι λεκτικά είτε εξωλεκτικά. Μα θα κινήσεις την γλώσσα απαλά πάνω στο χείλος, μα θα βάλεις το δάχτυλο στο στόμα σαν μαθητριούλα... Κάτι θα βρεις να τον ανάψεις και να πάρει μπρος.

4. Πρότεινε του να βγει με τους φίλους του. Αυτό όπως καταλαβαίνεις το επιστρατεύεις όταν η σχέση σας έχει προχωρήσει. Του δείχνεις ότι δεν πρόκειται να γίνεις αυτή η τύπισσα που βάζει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι στον φίλο της και τον κάνει να τρέμει στην ιδέα ότι θα σου πει κάτι τέτοιο. Άσε που έτσι τον ξεφορτώνεσαι κιόλας.

5. Τον περιμένεις στο σπίτι του κάτω από τα σκεπάσματα ή πάνω από τα σκεπάσματα. Ή απλώς τον περιμένεις στο σπίτι, έχοντας φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Τώρα που το σκέφτομαι αν ήμουν στην θέση του θα μου άρεσε αυτό, αλλά θα προτιμούσα να είσαι ντυμένη και να μου κάνεις striptease. Οπότε παίζει κι αυτό.