Εάν έχεις “κλείσει” εισιτήρια για τα... νησιά της Ελλάδας, κράτησε χώρο στη βαλίτσα... γιατί τα καλοκαιρινά gadgets θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! Το καλοκαίρι είναι εδώ, η τεχνολογία “τρέχει” και τα παρακάτω έξυπνα gadgets ετοιμάζονται να γεμίσουν την άδειά σου με... πρακτικές λύσεις, άδρεναλίνη, επικοινωνία και διασκέδαση δίχως όρια. 

Paladone MP3 Amp Mini

Το μικρό μέγεθος του ηχείου δεν μαρτυρά τη “δύναμη” που κρύβει. Το φορητό ηχείο Paladone MP3 Amp Mini των 5W θεωρείται το τέλειο gadget για όσους θέλουν να χαλαρώνουν στην παραλία... μετά μουσικής! Σύνδεσέ το με το iPod, το iPhone ή το MP3 σας και ρύθμισε την ένταση, τα πρίμα και τα μπάσα μέσα από τα τρια κουμπιά του. Διαθέτει 5W και προσφέρει ισχυρό και καθαρό ήχο και τροφοδοτείται, είτε από θύρα USB, είτε από τρεις μπαταρίες ΑΑΑ. Ε

Θα το βρείτε στο: e-gadgets.gr
Ενδ. τιμή: 29,90€

Veho Pebble Verto

Ακόμα και εάν έχεις “ξεμείνει” από μπαταρία στο νησί, η φορητή εξωτερική “μπαταρία” Veho Pebble Verto θα χαρίσει ενέργερια στο κινητό σου. Πρόκειται για το απόλυτο gadget για όσους λατρεύουν το camping ή δεν έχουν πρόσβαση σε πρίζα. Απλά “γέμισέ” τη από το σπίτι (διαθέτει χωρητικότητα 3.700mAh) και θα είσαι σε θέση να φορτίσεις πλήρως τουλάχιστον δυο φορές το smartphone σου. “Ατού” της είναι το λεπτό design της για να κουβαλάς τη συσκευή στην τσέπη σου.

Θα το βρείτε στον: Κωτσόβολο
Ενδ. τιμή: 35,90€

Contour Surf Wake Mount

Μια βάση στήριξης για σανίδες του surf/wakeboard που “ταιριάζει με τις κάμερες ContourHD, ContourHD 1080p... με απώτερο σκοπό να καταγράψει τα θαλάσσια κόλπα σου!  Πρόκειται για μια περιστρεφόμενη βάση 360 μοιρών που αντέχει τις δυσκολίες και σε αφήνει να ρυθμίσεις εσύ τη γωνία λήψης. Πάντως, εάν ανησυχείς για την ασφαλή στήριξη της βάσης στη σανίδα του surf, τα κολλητικά μαξιλαράκια θα κρατήσουν σταθερή την κάμερα, ακόμα και σε υψηλά μποφόρ.

Θα το βρείτε στο: gadget-shop.gr
Ενδ. τιμή: 42€

Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition

Ένα τηλεκατευθυνόμενο quadrocopter με ενσωματωμένη κάμερα 720p... για να “τραβάς” τις διακοπές σου από ψηλά! Το Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition θα σε αφήσει, όχι μόνο να γράψεις HD video στην παραλία, αλλά και να τα μοιραστείς π.χ. στο Youtube ή τις φωτογραφίες σου στο Picasa. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος του drone γίνεται μέσα από εφαρμογή πλοήγησης του App Store και ότι μέσω σύνδεσης WiFi N πετάει μέχρι και 50 μέτρα μακριά.

Θα το βρείτε στα: Public
Ενδ. τιμή: 369€

Sony SmartBand SWR10 Black

Το wearable gadget της Sony που παρακολουθεί τις κινήσεις, την επικοινωνία και τη ψυχαγωγία σου... ακόμα και κατά την άδεια του Ιουλίου - Αυγούστου, αφού είναι αδιάβροχο. Το SmartBand βρίσκεται σε συνεχή “επαφή” με το Android smartphone σου και σε ειδοποιεί με δόνηση όταν λαμβάνεις κάποιο μήνυμα και κλήση και όταν απομακρύνεσαι από το κινητό σου πάνω από 10 μέτρα. Όλα αυτά, βέβαια, γίνονται μέσω Bluetooth, ώστε να είσαι πάντα “συνδεδεμένη” με τους γύρω σου ακόμα και ξαπλωμένη δίπλα στο κύμα.

Θα το βρείτε στα: Media Markt
Ενδ. τιμή: 99€

 

Ευχαριστούμε τη συντακτική ομάδα του www.techpress.gr για τη βοήθειά της σε θέματα τεχνολογίας.