Ηταν θέμα χρόνου τελικά. Γιατί τι έλειπε από την πανέμορφη αυτή λευκή γάτα που τυγχάνει να έχει αφεντικό τον Karl Lagerfeld; Μια συλλογή μακιγιάζ με την υπογραφή της, προφανώς. 

Μετά από κάποια αρκετά επιτυχημένα βήματα στον κόσμο εκεί έξω (έχει δικό της twitter account με περισσότερους από 47.000 followers και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με συμβουλές lifestyle), η Choupette, το κατοικίδιο του Kaiser κάνει το ντεμπούτο του και στο χώρο της ομορφιάς. 

Σε συνεργασία με τον κολοσσό Shu Uemura, το brand που φημίζεται τόσο για τα εκπληκτικά προϊόντα μαλλιών όσο και τα αξεσουάρ για μακιγιάζ, η συλλογή φέρει το πολύ εμπνευσμένο όνομα «Shupette» (το ‘πιασες;). Τα προϊόντα ποικίλλουν, από ψαλιδάκι για βλεφαρίδες μέχρι λάδι καθαρισμού και πινέλα. Φυσικά, όλα είναι διακοσμημένα με σκίτσα της Choupette, διά χειρός Karl. Ή είναι σταρ ή δεν είναι!

Aν όλα αυτά σου ακούγονται εντελώς σουρεάλ, μάθε και το πιο ακραίο. Όπως έχει δηλώσει ο Karl Lagerfeld το επόμενο όνειρό του είναι να... παντρευτεί με τη Choupette. "Κρίμα που δεν προβλέπεται γάμος ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα... Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ερωτευτώ μια γάτα", έχει δηλώσει!

Α, for the record, η γάτα αυτή θεωρείται η πιο καλοπληρωμένη στην ιστορία των αιλουροειδών, χάρη στην υπέρογκη αμοιβή που πήρε για να ποζάρει για το Ημερολόγιο 2015 της εταιρείας Opel, με τον ίδιο το Kaiser της μόδας να βρίσκεται από την άλλη μεριά της κάμερας. Όταν ρωτήθηκε πόσα χρήματα ζήτησε για να φωτογραφήσει τη γάτα του, ο ίδιος ήταν αινιγματικός και ταυτόχρονα ξεκάθαρος: "Ζήτησα ένα τρελό ποσό γιατί δεν θέλω η γάτα μου να δουλεύει. Καμιά φορά το κάνω αυτό... Ζητάω εξωφρενικά πολλά χρήματα κι αν δεχτούν, θα πρέπει να το κάνω".