Η Kiehl’s Since 1851 με υπερηφάνια παρουσίασε την 6η Ετήσια Καλλιτεχνική Συνεργασία για τα Χριστούγεννα – με τη σειρά Kiehls x Craig & Karl και μας έδωσε ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας!

Σχεδιασμένη από το διεθνώς αναγνωρισμένο σχεδιαστικό δίδυμο Craig & Karl, αυτή η συλλεκτική σειρά από ετικέτες που ξεχωρίζουν για τα καλειδοσκοπικά έντονα χρώματα, κοσμούν μερικά από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της Kiehl’s όπως τη Creme de Corps, την Creme de Corps Whipped και την Ultra Facial Cream

 

 

 

Εκτός από την καταπληκτική ποιότητα των προϊόντων, έχεις έναν ακόμη λόγο να τα συμπεριλάβεις στη λίστα των αγορών σου: Η Kiehl’s θα διαθέσει 1.000€ από τις πωλήσεις των προϊόντων της συλλογής για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" σε πανελλαδικό επίπεδο, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

Η Συλλογή:

Creme de Corps (η κλασική σύνθεση)

Αυτή η υπέρ-εμπλουτισμένη και θρεπτική κρέμα σώματος, που θεωρείται το πιο ενυδατικό προϊόν σώματος της Kiehl’s, περιέχει β-καροτίνη, σκουαλάνιο και θρεπτικά έλαια. Είναι ιδανική για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και διακριτικά αρωματισμένη. Η αρχική, κλασική σύνθεση αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα εδώ και δεκαετίες. Ενδεικτική τιμή: 29,50€.

 

 

 

Creme de Corps XX Whipped Body Butter: 
 Κρέμα με πολυτελές άρωμα - ελαφριά στην επιδερμίδα και, ταυτόχρονα, πλούσια για 24ωρη ενυδάτωση. Απολαυστικά αέρινη, για να απορροφάται άμεσα, και να επανορθώνει, να προστατεύει και να μαλακώνει την επιδερμίδα. Απορροφάται γρήγορα, για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και να αφήνει ένα ελαφρύ, εθιστικό άρωμα στην επιδερμίδα. Χωρίς parabens, γλυκόλες και σιλικόνες. Ενδεικτική τιμή: 36,00€.

 

 

Ultra Facial Cream
H Ultra Facial Cream είναι ένα ελαφρύ σκεύασμα 24ωρης υδάτωσης, με εκχυλίσματα γλυκοπρωτεϊνών από θαλάσσιους πάγους και φυτών της ερήμου. Είναι ιδανική για ξηρές, κανονικές προς ξηρές, κανονικές και κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες που έχουν ανάγκη από υπέρτατη ενυδάτωση και συγκράτηση της υγρασίας, με επιπρόσθετη προστασία σε πολύ ψυχρά, ξηρά ή άλλα επιθετικά κλίματα. Η σύνθεση αφήνει την επιδερμίδα άνετη και ορατά ισορροπημένη. Ενδεικτική τιμή: 24€.

 

Ποιοι είναι οι Craig & Karl:

Ο καθένας έχει έδρα σε διαφορετική πόλη, ο Craig στη Νέα Υόρκη και ο Karl στο Λονδίνο. Μαζί είναι αναγνωρισμένοι διεθνώς ως ένα δίδυμο γραφιστών που εξειδικεύονται σε illustration και εγκαταστάσεις. Περισσότερο γνωστοί έχουν γίνει για τα πορτρέτα που έχουν δημιουργήσει για γνωστές προσωπικότητες και διασημότητες όπως οι Jay-Z, Woody Allen, Lady Gaga και Karl Lagerfeld. Οι δυο τους συνεργάζονται σε καθημερινή βάση ώστε να δημιουργήσουν έργα τέχνης που είναι τομληρά, και ταυτόχρονα γεμάτα με απλά μηνύματα που συχνά αποπνέουν χιούμορ. Οι Craig & Karl έχουν κάνει εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και έχουν συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους LVMH, Google, Nike, Apple, MCM και Le Specs.

"Μας εμπνέει η συνεργασία με την Kiehl’s γιατί δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον -όχι μόνο στα προϊόντα τους- αλλά και στο πως αυτά παρουσιάζονται στον κόσμο και αυτό είναι που αρέσει πολύ" δηλώνουν οι Craig & Karl. "Οι προηγούμενες συνεργασίες τους είχαν εξαιρετική ποιότητα, και σε αυτές συμετείχαν άνθρωποι που στα μάτια μας είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες, έτσι είναι για μας τιμή που μας ζήτησαν να συνεργαστούμε".