Κορίτσια είμαστε, κοκέτες, έχουμε κι εμείς μια αδυναμία: το μακιγιάζ. Ένα θέμα που οι περισσότερες παίρνουμε πολύ σοβαρά – μην το βλέπεις ως καμουφλάρισμα, εγώ το θεωρώ τέχνη με πινέλα που τυχαίνει να κρύβει και τα σπυράκια ξερωγω. Όταν λοιπόν βλέπεις μια κοπέλα να κυκλοφορεί περιχαρής με το lookπου έχει δημιουργήσει, υπάρχουν μερικές ατάκες-φωτιά που δεν πρέπει να ξεστομίσεις ποοοοτέ.  Άντε γιατί το γεμάτο νεσεσέρ μας χρησιμεύει και ως φονικό όπλο άμα χρειαστεί.

Αχ, πλάκα έχει αυτό το κραγιόν!

Το ότι φροντίζω να ενημερώνομαι για τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ κι έτρεξα να πάρω αυτό το μεταλλιζέ μοβ κραγιόν σημαίνει ότι το τελευταίο που θέλω να ακούσω είναι ότι έχει πλάκα. Το ‘χουμε;

Τέλειες αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες!

Εχμ, βασικά ο σκοπός μου ήταν να νομίζουν όλοι ότι γεννήθηκα με τεράστιες και πυκνές βλεφαρίδες, όχι ότι αν μου τις τραβήξεις θα ξεκολλήσουν. Που θα ξεκολλήσουν, γι’ αυτό προσοχή.

Κουρασμένη φαίνεσαι!
Τζάμπα δηλαδή το 20λεπτο μπροστά στον καθρέφτη στοκάροντας το πρόσωπό μου με makeup, concealer, γυαλάδες κτλ; Thanks ρε συ!

Ωραίο μακιγιάζ! Στον Οικονομόπουλο θα πάτε;

Επειδή είπα να κάνω ένα smokey και να βάλω λίγο ρουζάκι, πρέπει να σημαίνει ότι ετοιμάζομαι για μπουζούκια; Δεν μπορώ να γίνω λίγο glamorousγια ένα ποτό στην Καρύτση δηλαδή;

Σου πάει πολύ αλλά εγώ δε θα μπορούσα να το υποστηρίξω

Γιατί δε με λες και κλόουν, να τελειώνουμε; Πιο ειλικρινές θα είναι.