Κάθε χρόνο υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι το επόμενο καλοκαίρι θα έχω καταφέρει να αποκτήσω κορμί-θανατηφόρο-σε-θέλω-μ-έναν-όρο, ώστε να μπορέσω και γω να φορέσω τα αγαπημένα lace shorts! Δεν είναι καινούριο αυτό το trend, κάθε καλοκαίρι επιστρέφει, άλλοτε πιο έντονα και άλλοτε λίγο πιο χαλαρά. Φέτος, θα το δεις να κυκλοφορεί πολύ πολύ περισσότερο και ευκαιρία σου να το φορέσεις (σωστά) κι εσύ - γιατί όχι, άλλωστε;

Να θυμάσαι ότι τα σορτσάκια από δαντέλα είναι τρομερά θηλυκά αλλά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα τα ταιριάξεις - ποτέ το ιδανικό styling δεν ήταν εύκολη υπόθεση, θέλει σκέψη.

Πως μπορείς να τα συνδυάσεις;

1. Πουκάμισο & τακούνια. Ξέρεις, όταν δείχνουμε πολλά κάτω, αποφεύγουμε να κάνουμε το ίδιο και πάνω - εξάλλου, πόσο βαρετό θα ήταν κάτι τέτοιο!

2. T- shirt σε φωτεινό χρώμα, ζώνη, καπέλο & σανδάλια. Κάπως έτσι πετυχαίνεις ένα αρκετά casual look, ιδανικό για τη βόλτα, τον καφέ ή τις διακοπές.

3. Denim πουκάμισο & λευκό lace σορτσάκι. Αν έχεις μαυρίσει κιόλας, θα είναι η τέλεια αντίθεση!

4. Blazer & αρκετά αξεσουάρ. Layered Jewelry, βραχιόλια και midi rings - το απόλυτο trend στα αξεσουάρ που αναβαθμίζει το στυλ σου και του δίνει άλλον αέρα. Αν θες να δεις τα καπελοtrends, ρίξε μια ματιά εδώ!

5. Blousy tank & statement κολιέ. Συνδύασε το με πέδιλα και φόρεσε το από το πρωί μέχρι το βράδυ!

6. Μαύρο μπλουζάκι & σανδάλια - για ένα πιο απλό και boho look μιας και το συγκεκριμένο σορτσάκι είναι από μόνο του ξεχωριστό.

7. Λευκό τοπ & κιμονό - αν και κάπως έτσι συγκεντρώνεις 3 hot summer trends σ΄ένα oufit, αν τα ταιριάξεις χρωματικά, δε θα γίνει υπερβολικό.

8. Μεταξένιο εμπριμέ τοπ για ένα τέλειο καλοκαιρινό outift! Μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με ασορτί μικρή τσάντα αν πρόκειται για το ντύσιμο της βραδινής σου εξόδου.

9. Δαντέλα πάνω & δαντέλα κάτω. Αρκεί να είναι ίδιου χρώματος και να σπάει με έναα ωραίο και εντυπωσιακό κιμονό.

10. T - shirt με logo, μεγάλη (τεράστια) τσάντα και πέδιλα της επιλογής σου για ένα ακόμη καθημερινό look, για τη βόλτα ή τα ψώνια ή την έξοδο για φαγητό.

* Fashion Alert: 7 τρόποι για φορέσεις κρόσσια ... γιατί είναι παντού*

Φωτογραφίες