Τα gladiators sandals αποτελούν την μόδα των τελευταίων ετών. Συγκεκριμένα, τα είδαμε πρώτη φορά πέρυσι (που έκαναν την δειλή τους εμφάνιση) και φέτος παρατηρούμε ότι βρίσκονται σε κάθε βιτρίνα και φυσικά σε κάθε γυναικείο πόδι.

Γιατί να φορέσεις gladiators sandals;

Είναι ένα παπούτσι πολύ ιδιαίτερο που ντύνει την γάμπα αλλά μπορεί να υποστηριχθεί η αλήθεια είναι από λίγες.

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, δένει γύρω από το πόδι και για εμάς τους Έλληνες είναι οικείο στο μάτι αφού μας θυμίζει τους αρχαίους Έλληνες και τους Θεούς.

Συνήθως, τα gladiators sandals συνδυάζονται με σορτσάκια ή με κοντά φορέματα. Βέβαια, μπορεί να προτιμηθεί και με μακριά φορέματα κυρίως, όμως, με όσα έχουν σκισίματα για να φαίνεται το πόδι.

Εμείς επειδή θεωρούμε ότι αξίζει να δοκιμάσεις τα gladiators sandals σου βρήκαμε πως συνδυάσεις οι αγαπημένες σου celebrities τα δικά τους και σου τα παρουσιάζουμε:

Οι περισσότερες φορούν τα gladiators sandals με κοντά σορτς και από πάνω βάζουν μια φαρδιά μπλούζα ή ένα πουκάμισο το οποίο έχουν αφήσει ανοιχτό και το έχουν βάλει αντί για ζακέτα.

Βέβαια, αν δεν φορέσεις ίσια gladiators sandals και φορέσεις με τακούνι για να είναι ακόμα πιο βραδινή η εμφάνιση σου μπορείς να βάλεις ένα αρκετά μίνι φόρεμα το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα.

photos: fashionbombdaily.com, wheretoget.it

 

Πηγή: www.ipop.gr