Εταιρείες από όλη την Ελλάδα ζητούν προσωπικό και εσύ μένεις με τα χέρια σταυρωμένα; Πολύ κακώς! Δες τις παρακάτω διαθέσιμες θέσεις εργασίας, γιατί, σίγουρα, κάτι θα σε ενδιαφέρει, εάν αναζητάς δουλειά από 15 έως 21 Ιουνίου!

ΑΤΤΙΚΗ

Forthnet: Δυνατότητα εργασίας σε δύο εκπροσώπους πωλήσεων (Κορωπί) και έναν μηχανικό δικτύων εταιρικών πελατών προσφέρει η Forthnet. Οι εκπρόσωποι πωλήσεων πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ ή δίπλωμα ΙΕΚ, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.forthnet.gr.

METRO: Δυνατότητα εργασίας σε έναν μηχανικό λογισμικού (κωδ. MCS04) προσφέρουν άμεσα τα καταστήματα Metro Cash & Carry στη Μεταμόρφωση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ με κατεύθυνση την Πληροφορική, δυνατότητα υλοποίησης εφαρμογών σε περιβάλλον Oracle RDBMS και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.metrocashandcarry.gr (ευκαιρίες καριέρας).

BRINK'S: Η εταιρία Brink's Security Services επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της 10 άτομα, τα οποία θα εργαστούν ως προσωπικό ασφαλείας πλήρους απασχόλησης, με βάρδιες, στην Αθήνα. Οι νέοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 24 ετών. Απαραίτητη είναι η άδεια security. Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@brinksinc.com. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2103484000.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΛΗΤΩ: Δυνατότητα εργασίας σε μία πωλήτρια-ταμία (κωδ. Reference SPYL), ηλικίας έως 38 ετών, προσφέρουν τα καταστήματα βρεφικών ειδών Λητώ στην Πυλαία. Απαραίτητες είναι η εμπειρία τριών ετών στις πωλήσεις και οι γνώσεις ταμείου. Προσφέρονται βασικός μισθός και δυνατότητες εξέλιξης. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@letoshop.gr, αναγράφοντας τον κωδικό θέσης.

INTERΝΑΤΙΟNAL LIFE: Η International Life επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της πέντε έμμισθους ασφαλιστικούς συμβούλους για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να είναι ηλικίας 26 έως 49 ετών, να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και ευχέρεια στην επικοινωνία. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση cv@inlife.gr.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Κωτσόβολος: Η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος επιθυμεί να προσλάβει από τέσσερις πωλητές μερικής και πλήρους απασχόλησης σε Κόρινθο και Πάτρα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, αγγλικών, και εμπειρία στον χώρο του λιανικού εμπορίου. Η αποστολή των βιογραφικών μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.kotsovolos-careers.gr

ΛΑΡΙΣΑ

ΧΑΛΚΙΔΟΥ: Το ψυχοθεραπευτήριο Χαλκίδου στη Λάρισα ζητάει να προσλάβει έναν παιδοψυχίατρο και έναν εργοθεραπευτή. Απαραίτητα είναι το πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας, οι γνώσεις Η/Υ και η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει επιπλέον να διαθέτουν μπλοκ παροχής υπηρεσιών και βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Βιογραφικά στο email: mentalhealththessaly@gmail.com. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2493301011. 

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ: Η εταιρία έντυπου διαφημιστικού υλικού «Ο συνεργάτης σας» ζητάει τρεις πωλητές (door-to-door) για διανομή εντύπων και καρτών στην πόλη της Λάρισας. Η πείρα σε αντίστοιχα πόστα είναι επιθυμητή, ωστόσο δεν είναι απαραίτητη. Θα εκτιμηθεί, επίσης, η γνώση των περιοχών της Λάρισας. Βιογραφικά στο: osynergatissas@gmail.com με κωδικό: POLNV14.

ΣΚΙΑΘΟΣ

Hotel Arco: Το ξενοδοχείο «Hotel Arco» στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου ζητάει έναν υπάλληλο υποδοχής και έναν υπάλληλο βραδινής βάρδιας. Οι ενδιαφερόμενοι ρεσεψιονίστ θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά και Η/Υ, ενώ τα καθήκοντα της νυχτερινής βάρδιας είναι το πότισμα κήπου και η προετοιμασία πρωινού. Προσφέρονται βασικός μισθός, ασφάλιση, διαμονή και διατροφή. Βιογραφικά: mosialos@hotelarco.gr.

ΧΑΝΙΑ

CANA: Η φαρμακευτική εταιρία Cana θέλει να εντάξει στο δυναμικό έναν εξωτερικό συνεργάτη στα Χανιά, στο πλαίσιο της στελέχωσης του τμήματος επιθεμάτων. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ, προϋπηρεσία στις πωλήσεις επιθεμάτων, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, ευχέρεια στην επικοινωνία, δυνατότητα ταξιδιών, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στο φαξ 2102883202 (τμήμα ανθρώπινου δυναμικού).

ΒΟΙΩΤΙΑ

Aluminco: Η εταιρία Aluminco στα Οινόφυτα Βοιωτίας ζητά έναν πολιτικό μηχανικό για τη θέση υπεύθυνου μεγάλων έργων, έναν μηχανολόγο μηχανικό ως προϊστάμενο τμήματος laser και δυο τεχνίτες για κατασκευές αλουμινίων. Βασικό προσόν για τους ενδιαφερομένους αποτελεί η εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται μέσω fax στο: 2262047098.

ΑΓΡΙΝΙΟ

Mikel: Δύο άτομα ως baristi θα προσληφθούν από την αλυσίδα καφεστίασης Mikel στο Αγρίνιο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 30 ετών και να διαθέτουν βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Οι γνώσεις αγγλικών θα εκτιμηθούν, καθώς και η εμπειρία σε αντίστοιχο πόστο. Βιογραφικά με φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@mikelcc.gr.

ΞΑΝΘΗ

Tasty: Δυνατότητα εργασίας σε έναν πωλητή (preseller) προσφέρει η εταιρία Tasty στην Ξάνθη. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία στις πωλήσεις καταναλωτικών προϊόντων, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους. Θα προτιμηθούν μόνιμοι κάτοικοι του νομού Ξάνθης. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pepsicojobs.com

ΝΑΞΟΣ

PORTO NAXOS: Το ξενοδοχείο Porto Naxos επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του τρεις μάγειρες Α' και Β' για τη θερινή τουριστική περίοδο στη Νάξο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 35 έως 45 ετών. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο σχολής μαγείρων, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2285023970-1-2.

ΚΕΡΚΥΡΑ

GCP: Η Γενική Χημικών Προϊόντων GCP Med επιθυμεί να προσλάβει άμεσα έναν ιατρικό επισκέπτη (κωδ. θέσης ΙΕ Κ) στην Κέρκυρα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Προσφέρονται συνεχής εκπαίδευση και δυνατότητα εξέλιξης στην εταιρία. Αποστολή βιογραφικών μέσω φαξ στο 210-6201332.