Πωλήτριες, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους, τηλεφωνητές, καμαριέρες, σερβιτόρες και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούνται από εταιρείες σε όλη την Ελλάδα την εβδομάδα 22-28 Ιουνίου. Μήπως σε ενδιαφέρει τίποτα από τα παρακάτω;

ATTIKH

MIKEL: Δυνατότητα εργασίας σε τέσσερα άτομα για το πόστο του delivery προσφέρουν τα καταστήματα Mikel σε Μεταμόρφωση και Γέρακα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Οι υποψήφιοι οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.ath@georgiaff.gr. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106122640 και 2102417255.


ΩΘΗΣΗ: Η ΩΘΗΣΗ Α.Ε., μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών, διαχείρισης σχέσεων πελατών, ανάπτυξης πελατολογίου και προώθησης πωλήσεων ζητά πωλητές. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα ασχοληθούν με εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις με στόχο την διαχείριση και διεύρυνση πελατολογίου μεγάλου οργανισμού. 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 
-Απολυτήριο λυκείου
-Άνεση στην επικοινωνία και άριστη χρήση προφορικού λόγου
-Γρήγορη αντίληψη και θετική διάθεση
-Πτυχίο η φοίτηση σε σχολές ΑΕΙ – ΤΕΙ θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν
-Προηγούμενη εμπειρία επιθυμητή
 Η εταιρεία προσφέρει:
-Ελκυστικό πακέτο αποδοχών με μισθό (ΟΧΙ ΠΟΣΟΣΤΑ)
-Ασφάλιση ΙΚΑ
-Μηνιαίο bonus
-Ευέλικτο ωράριο εργασίας ( πρωί η απόγευμα, fulltime – part time)
-Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης (team leader, εκπαιδευτής, προϊστάμενος κλπ)
-Εύκολη πρόσβαση ( 50 μέτρα από ΜΕΤΡΟ Ακρόπολης).
Για αποστολή βιογραφικών με  κωδικό θέσης: Ω24 στο Fax: 2112004600. Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2112004500.
 

CANA: Εναν ιατρικό επισκέπτη για το τμήμα επιθεμάτων θα προσλάβει η φαρμακευτική εταιρία Cana στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ, προϋπηρεσία στις πωλήσεις επιθεμάτων, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, δυνατότητα ταξιδίων, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Προσφέρεται εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω φαξ στο: 2102883202.

 TLC: H TLC, εταιρεία παροχής υπηρεσιών, έρευνας αγοράς και προώθηση πωλήσεων, αναπτύσσεται ραγδαία και προσλαμβάνει άμεσα πωλητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.
Απαραίτητα προσόντα:
Απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης / ΙΕΚ
Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες και διαπραγματευτικές ικανότητες
Βασικές γνώσεις Η/Υ
Συνέπεια και επαγγελματισμός
 Επιθυμητά προσόντα:
Ανάλογη εμπειρία σε Πωλήσεις ή/και Τηλεφωνικές Πωλήσεις
Προϋπηρεσία σε θέση που αφορούσε επίτευξη στόχων
 Προσφέρονται:
Αρχική εκπαίδευση με ασφάλιση και κανονικές αποδοχές
Σταθερός μισθός με σύμβαση αορίστου, ανεξαρτήτως πωλήσεων
Ασφαλιστική κάλυψη, ένσημα, δώρα / επιδόματα
Επιπρόσθετα μπόνους, αναλόγως επίτευξης στοχοθεσίας
Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώρια, όπισθεν κτιρίου ΟΤΕ
Ευκαιρίες επαγγελματικής και μισθολογικής εξέλιξης (Team Leader, Supervisor)
Ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μεταφοράς
Πρωινά και απογευματινά τμήματα με δυνατότητα επιλογής  (8h-6h-5h-4h)
 Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 211-98.91.913 / 6936838726.


ΧΑΛΚΙΔΑ

IMC Advertising: H IMC Advertising με έδρα στο κέντρο της Χαλκίδας και δραστηριότητες στον κλάδο του Marketing και των Πωλήσεων, επιθυμεί να εντάξει για την θερινή περίοδο του 2015 στο ανθρώπινο δυναμικό της 5 νέες/νέους υποψηφίους (ηλικιών από 18-37 ετών) για τα παρακάτω τμήματα:  
-Marketing/Διοργάνωση διαφημιστικής καμπάνιας
-Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις
-Έρευνα αγοράς-ανάπτυξη πελατολογίου
Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικές αμοιβές, σύγχρονο περιβάλλον, συνεχή και καθημερινή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία. Πληροφορίες στο 2221308908.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΛΑΙΣΙΟ:Δυνατότητα εργασίας σε τέσσερις ταμίες προσφέρουν άμεσα τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας έως 28 ετών. Απαραίτητο είναι το απολυτήριο Λυκείου, η ευχέρεια στην επικοινωνία και η καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Προσφέρεται βασικός μισθός και δυνατότητα εξέλιξης. Οι υποψήφιοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.plaisio.gr.

ΚΡΗΤΗ

Minos Imperial Luxury Beach Resort: Νέο προσωπικό θα προσλάβει για τη θερινή σεζόν το ξενοδοχείο «Minos Imperial Luxury Beach Resort» στη Μίλατο Λασιθίου. Συγκεκριμένα, ζητά ένα άτομο ως bars training supervisor, έναν housekeeping training manager, ένα άτομο ως quality assurance manager, έναν μάγειρα κι έναν chef a la carte, κι έναν restaurants operation supervisor. Τηλέφωνο: 2810240222. 


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Πέντε υπαλλήλους θα προσλάβει η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος σε Κόρινθο, Καλαμάτα και Πύργο. Συγκεκριμένα ζητά από δύο πωλητές σε Κόρινθο και Πύργο, και έναν τεχνικό Η/Υ για το παράρτημα της Καλαμάτας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις Η/Υ, αγγλικών και εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις. Βιογραφικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας στο www.kotsovolos-careers.gr.

MY MARKET: Δυνατότητα εργασίας σε τέσσερις διευθυντές καταστημάτων προσφέρουν τα My Market σε Βοιωτία και Εύβοια. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε καταστήματα λιανικής πώλησης (θέση διευθυντή), εμπειρία στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Προτεραιότητα στην πρόσληψη έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι των ευρύτερων περιοχών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:www.mymarket.gr/Kariera.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Zante Royal Resort: Το ξενοδοχείο «Zante Royal Resort» στη Ζάκυνθο θα προσλάβει άμεσα έναν υπάλληλο κρατήσεων με γνώσεις αγγλικών και ρωσικών και μια υπάλληλο για εργασία σε μίνι μάρκετ στο συγκρότημα του ξενοδοχείου. Οι θέσεις αφορούν εποχική απασχόληση, και η εταιρία προσφέρει, πέραν του μισθού και τη ασφάλισης, διαμονή και διατροφή. Βιογραφικά: info@zanteroyalresort.gr 


Atlantica Hotels & Resorts: Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Atlantica Hotels & Resorts ζητά να προσλάβει άμεσα για την τουριστική σεζόν 2015 δύο μάγειρες (α' και β'), για το ξενοδοχείο Atlantica Eleon Grand Resort & Spa, στη Ζάκυνθο. Απαραίτητο προσόν το δίπλωμα στη μαγειρική τέχνη και το βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Η προϋπηρεσία θα «μετρήσει» στην πρόσληψη. Βιογραφικά: eleongrand@atlanticahotels.com 

ΚΩΣ

ASTERAS: Πέντε καμαριέρες ζητά άμεσα να προσλάβει το ξενοδοχείο «Asteras Resort» στην Καρδάμαινα της Κω. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί για την τουριστική σεζόν 2015. Επιθυμητά προσόντα για τις ενδιαφερόμενες ορίζονται οι γνώσεις οροφοκομίας, τα αγγλικά και η εμπειρία σε ανάλογη θέση. Απαραίτητο το βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο e-mail: info@asterasresort.gr. 

ΡΟΔΟΣ

KALLITHEA SUN: Το ξενοδοχείο «Kallithea Sun Hotel» στην Καλλιθέα της Ρόδου ζητά να προσλάβει άμεσα ένα άτομο ως προσωπικό ασφαλείας (security). Απαραίτητη η άδεια security, οι γνώσεις αγγλικών, ενώ ελαφρύ προβάδισμα θα δώσει η εμπειρία σε ανάλογη θέση. Το ωράριο εργασίας ορίζεται αυστηρά από τις 16.00 έως τη 01.00. Βιογραφικά στο: kalsun@otenet.gr. Πληροφορίες στο: 2241062703. 

ΜΥΚΟΝΟΣ

ROCABELLA: Με έναν front office manager και δύο σερβιτόρους θα ενισχυθεί για την καλοκαιρινή σεζόν 2015 το ξενοδοχείο «Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa» στη Μύκονο. Απαραίτητο το πτυχίο από τουριστική σχολή, οι γνώσεις αγγλικών και Η/Υ και η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Επιπλέον, απαιτείται και βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Στείλτε το βιογραφικό σας στο: hr@rocabella.gr. 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

SIKYON HOTEL: Το «Sikyon Coast Hotel & Resort», στο Ξυλόκαστρο, θα ενισχύσει το προσωπικό του με έναν spa therapist, έναν μπάρμαν κι έναν σερβιτόρο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι τουριστικής σχολής και να γνωρίζουν αγγλικά. Επιθυμητά προσόντα, η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας και η προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων. Βιογραφικά στο fax 2743025432. 

MIKEL: Δύο σερβιτόρους κι έναν υπεύθυνο καταστήματος θα προσλάβει η αλυσίδα καφεστίασης Mikel, για κατάστημα στην Πάτρα. Τα άτομα που ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 35 ετών και να διαθέτουν εμπειρία στο συγκεκριμένο πόστο. Οι γνώσεις αγγλικών και Η/Υ θα μετρήσουν. Στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας μέσω fax στο 2410534020.