Λεφτά για διακοπές δεν έχεις και δεν ξέρεις πως θα περάσει αυτό το αναθεματισμένο καλοκαίρι; Μα θα βρεις δουλειά! Ναι, είναι δύσκολο, ναι, έχεις ταλαιπωρηθεί, αλλά νομίζω πως αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω ανοιχτές θέσεις εργασίας από τις 8 έως τις 14 Ιουνίου!

ΑΤΤΙΚΗ

G4S Secure Solutions: Η εταιρία G4S Secure Solutions θέλει να προσλάβει 10 άτομα, τα οποία θα εργαστούν ως προσωπικό ασφαλείας με βάρδιες στην Αθήνα. Οι νέοι υπάλληλοι πρέπει να είναι ηλικίας έως 25 ετών. Απαραίτητα, η κατοχή άδειας Υπηρεσιών Ασφαλείας (άδεια Security), το απολυτήριο Λυκείου και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108839112. 

Rococo: Η αλυσίδα καταστημάτων Rococo ζητά να προσλάβει τρεις πωλητές ηλικίας από 22 έως 40 ετών. Συγκεκριμένα, ζητά έναν άνδρα με προϋπηρεσία στα ανδρικά ενδύματα για το κατάστημα του McArthurGlen στα Σπάτα και στη Γλυφάδα, και μια κοπέλα με προϋπηρεσία στα γυναικεία ενδύματα, για το κατάστημα του The Mall Athens στο Μαρούσι. Βιογραφικά με φωτογραφία στο fax: 2102224117.


MONDELEZ: Η εταιρία τροφίμων Mondelez θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν σύμβουλο πωλήσεων στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι το πτυχίο ΑΕΙ. Βιογραφικά έως σήμερα στο www.mondelezcareers.gr

ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ: Δυνατότητα εργασίας σε έναν προϊστάμενο λογιστηρίου, ηλικίας έως 40 ετών, προσφέρει η εισαγωγική εταιρία βιομηχανικών εργαλείων Φουρναράκης στον Ασπρόπυργο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ Οικονομικής Σχολής, προϋπηρεσία τουλάχιστον επτά ετών, γνώση κατάρτισης προϋπολογισμών και εντατικού reporting, εμπειρία σε ανάλογη θέση προϊσταμένου. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fournarakis.gr

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ θα προσλάβει έναν επιθεωρητή πωλήσεων παγωτού, ηλικίας έως 32 ετών, στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση τη διοίκηση, δίπλωμα οδήγησης, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Προσφέρονται εκπαίδευση και δυνατότητα εξέλιξης. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση career@krikri.gr.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Νέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» σε διάφορες περιοχές. Συγκεκριμένα, ζητά: Εναν αρτοποιό για το κατάστημα του Ελληνικού, έναν κρεοπώλη για τη Σύρο, κι έναν συντηρητή ηλεκτρολόγο στη Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη η εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις. Βιογραφικά μέσω ιστοσελίδας στο www.abcareers.gr ή μέσω fax στο 2106608845.


ΠΑΤΡΑ

MIKEL: Τα καταστήματα καφεστίασης Mikel θα εντάξουν στο δυναμικό τους τρία άτομα για το πόστο του barista. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Απαραίτητη είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@mikelcc.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410255260.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Sikyon Coast Hotel: Με δύο spa therapists θα ενισχυθεί το ξενοδοχείο «Sikyon Coast Hotel» στην Κόρινθο (Ξυλόκαστρο). Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο τουριστικής σχολής και προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η καλή γνώση ξένων γλωσσών. Βιογραφικά στο φαξ: 2743025432.


ΚΡΗΤΗ

ROYAL MARMIN: Το ξενοδοχείο «Royal Marmin Bay» θέλει να προσλάβει τρεις υπαλλήλους υποδοχής στο Λασίθι (Ελούντα). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία δύο ετών σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, πτυχίο τουριστικής σχολής, γνώση ξενοδοχειακών συστημάτων. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η γνώση της αγγλικής και της ρωσικής γλώσσας. Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@royalmarminbay.gr.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Zante Royal Resort: Με 10 καμαριέρες θα ενισχυθεί το ξενοδοχείο «Zante Royal Resort» στη Ζάκυνθο για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία σε αντίστοιχο πόστο σε ξενοδοχειακές μονάδες. Γνώσεις οροφοκομίας και αγγλικών θα εκτιμηθούν. Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να διαθέτουν βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Βιογραφικά: info@zanteroyalresort.gr 

ΚΕΡΚΥΡΑ
 
Aquis Hotels & Resorts: Η αλυσίδα ξενοδοχείων «Aquis Hotels & Resorts» στην Κέρκυρα θα προσλάβει άμεσα δύο υπαλλήλους υποδοχής με γνώσεις αγγλικών και γαλλικών για την τουριστική σεζόν 2015. Πτυχίο τουριστικής σχολής θα εκτιμηθεί, καθώς και η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Προσφέρονται μισθός συν ασφάλιση. Στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας στο e-mail: hr@aquisresorts.com. 


ΚΑΥKΑΣ: Δύο πωλητές ηλεκτρολογικού υλικού θα εντάξει στο δυναμικό του η αλυσίδα καταστημάτων Καυκάς, στο παράρτημά της στην Κέρκυρα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις ηλεκτρολογίας και αγγλικών, ενώ θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 35 ετών. Η εμπειρία στον χώρο του λιανικού εμπορίου θα μετρήσει στην πρόσληψη. Βιογραφικά: www.kafkas.gr. 


ΚΩΣ 

LAKITIRA: Η αλυσίδα ξενοδοχείων «Lakitira Hotels» στην Κω ζητεί άμεσα έναν ρεσεψιονίστ με γνώση αγγλικών και γερμανικών και δύο σερβιτόρους. Το πτυχίο από τουριστική σχολή θα μετρήσει για την άμεση πρόσληψη, καθώς και η προϋπηρεσία σε μεγάλα ξενοδοχεία. Επιθυμητή η γνώση γαλλικών, ιταλικών ή ρωσικών. Οι σερβιτόροι θα πρέπει να διαθέτουν βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Βιογραφικά στο fax: 2106233321. 


ΚΕΑ

ΜΑΓΑΖΕΣ: Το εστιατόριο «Μαγαζές» στο λιμάνι της Κέας ζητεί δύο σερβιτόρους (α΄ και β΄) για εποχική απασχόληση. Οσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν γνώσεις λειτουργίας μπουφέ και a la carte, σερβιρίσματος και ανοίγματος ψαριού και αστακού (παρουσία πελατών). Απαραίτητες προϋποθέσεις, η εμπειρία, η γνώση αγγλικών και να είναι ηλικίας έως 35 ετών. Βιογραφικά μέσω της ιστοσελίδας: www.kearestaurant.gr.

ΜΥΚΟΝΟΣ

ELIA SUITES: Νέο προσωπικό έξι ατόμων θα προσλάβει το ξενοδοχείο «Arte & Mare Elia Mykonos Suites» στη Μύκονο για την τουριστική σεζόν. Ειδικότερα, θα επιλεγούν: ένας βραδινός υπάλληλος υποδοχής, ένας λογιστής, μία υπεύθυνη spa, δύο σερβιτόροι εστιατορίου και ένας chef. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο τουριστικής σχολής και προϋπηρεσία σε τετράστερα ή πεντάστερα ξενοδοχεία. Βιογραφικά: info@eliasuites.com.