Απολαύστε τον ήλιο έχοντας προστατέψει την ομορφιά της επιδερμίδας σας με τα νέα αντηλιακά Darphin. Με υψηλή προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB χάρη στον αποτελεσματικό συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων (SPF 30 and 50) και παράγοντες που περιποιούνται την επιδερμίδα, το Soleil Plaisir Anti-aging Sun care προσφέρει ταυτόχρονα προστασία και πρόληψη για την επιδερμίδα του προσώπου. Το αιθέριο άρωμα λευκών λουλουδιών και η μεταξένια υφή μας ταξιδεύουν στο καλοκαίρι από την πρώτη επαφή με το προϊόν.

Η τέχνη της σύνθεσης από τη DARPHIN

Φίλτρα Υψηλής Προστασίας

Ειδικοί στην δημιουργία προϊόντων περιποίησης υψηλής απόδοσης, οι επιστήμονες της Darphin επέλεξαν ένα συνδυασμό φίλτρων για την αποτελεσματική προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία και από την πρόωρη γήρανση και τη φθορά της επιδερμίδας.

Αιθέρια Υφή

Μία πολύ προσεκτική ανάμειξη ελαίων και βουτύρων θρέψης Karanja (ένα δένδρο που μεγαλώνει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες), Aβοκάντο και Καρύδα που προσφέρουν μη λιπαρή υφή αλλά πολύ απαλή και μεταξένια υφή που προσφέρει μοναδική άνεση στην επιδερμίδα.

Εμπλουτισμένη Δράση

Ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και βιταμίνης Ε βοηθούν στην βέλτιστη ενυδάτωση της επιδερμίδας προσφέροντας νεανική λάμψη. Άμεσα ορατό αποτέλεσμα σε πρόσωπο και λαιμό.

Μια απολαυστική εμπειρία αισθήσεων

Άρωμα θερινό

Αισθανθείτε το άρωμα του Soleil Plaisir Anti-aging Sun Care και ταξιδέψτε στον πιο ονειρικό θερινό προορισμό όπου τα πέλματα βυθίζονται στην χρυσαφένια άμμο. Η φωτεινότητα του ανθού πορτοκαλιάς μας μεταφέρει σε μια πληθώρα καλοκαιρινών λουλουδιών κάτω από το ζεστό ήλιο, μια εικόνα που συμπληρώνεται από τον αισθησιασμό του Ylang-Ylang και το ευγενικό άρωμα λευκής κρέμας των κρίνων.

Η ευχαρίστηση στην εφαρμογή

Μετά την πρώτη επαφή με το fruity floral άρωμα του Soleil Plaisir Anti-aging Sun Care η εμπειρία απόλαυσης κλιμακώνεται με τη μοναδική υφή. Ελαφριά, απορροφάται άμεσα, χωρίς να κολλάει. Δεν ασπρίζει κατά την εφαρμογή, ενυδατώνει και προστατεύει με τον πιο όμορφο τρόπο την επιδερμίδα.

Απλώστε επαρκή ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο και όσο συχνά χρειάζεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης ή το κολύμπι. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.  

Και μην ξεχνάτε: Τα  νέα αντηλιακά Darphin είναι :

  • Water- resistant
  • Κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  • Μη-φαγεσορογώνα
  • Δερματολογικά ελεγμένα
  • Σύνθεση χωρίς parabens