Ως γνωστό εμάς τις γυναίκες μας αρέσει πολύ ο διάλογος. Ή και ο μονόλογος κάποιες φορές. Αντίθετα, οι άντρες δεν τρελαίνονται τόσο για το «άθλημα», μιας και σπάνια θα τους πετύχεις να σε ακούνε πραγματικά ή να παίρνουν μέρος όταν τους μιλάς για κάτι σοβαρό.

 

Σύμφωνα με έρευνα (εκεί φτάσαμε) η πιο κατάλληλη ώρα για να έχεις την προσοχή του στα λεγόμενα σου, είναι στις 8:15 το απόγευμα. Την απάντηση αυτή έδωσαν 1000 άντρες, οι οποίοι μάλιστα δήλωσαν ότι τους αρέσει να συζητάνε σοβαρά θέματα την ώρα του φαγητού. Μάλλον παίζει ρόλο το φαγητό, δεν εξηγείται αλλιώς!

Εκεί που δεν πρέπει με τίποτα να αναφέρεις το παραμικρό γιατί εσύ θα βγεις χαμένη, είναι όταν κάνουν μπάνιο, όταν παίζουν βιντεοπαιχνίδια και φυσικά όταν παίζει η αγαπημένη τους ομάδα. Τσεκαρισμένο και αποδεδειγμένο, ότι όλοι οι κόποι σου να του τραβήξεις την προσοχή θα πάνε στον βρόντο.

 

Η έρευνα βέβαια έγινε και σε 1000 γυναίκες, οι οποίες δήλωσαν ότι αγαπημένη τους ώρα για να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση είναι στις 8:20 το πρωί. Αυτό πάντως που γνωρίζαμε ήδη αλλά μας το αναφέρει και η έρευνα, είναι ότι οι άνδρες προτιμούν να είναι ολομονάχοι όταν παίζουν ή βλέπουν αγώνα. Κάπως έτσι δηλαδή: