Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πω κάτι τέτοιο, μιας και είμαι ρομαντικός και νοσταλγός του ροκενρόλ, αλλά το ραντεβού στα τυφλά είναι κυρίαρχο εδώ και μια πενταετία. Κι όταν λέμε τυφλά δεν είναι και τόσο τυφλά όσο ήταν την εποχή που το έκανε μόδα η Βάσια Τριφύλλη και αργότερα η Ισαβέλα Βλασιάδου. Τυφλά σημαίνει να μην έχεις δει τον άλλον ποτέ από κοντά, αλλά να έχεις πάρει μια μυρωδιά περί τίνος πρόκειται από το προφίλ του στο Facebook ή σε εφαρμογές για online dating τύπου Tinder και Badoo. Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση.

Γιατί υπάρχει και το worst case scenario, να μην τον έχεις δει ούτε σε φωτογραφία. Πώς γίνεται αυτό; Μπορεί να τον γνώρισες στο quizdom όπως συνέβη με ένα φίλο μου και ευτυχώς που του βγήκε ωραία η τύπισσα, ειδάλλως θα έπρεπε να ψάχνει τρόπο να την ξεφορτωθεί. Προσωπικά δυσκολεύομαι με τα ραντεβού στα τυφλά όπως το περιέγραψα παραπάνω, οπότε δεν θα στο προτείνω. Αλλά αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις, να τι πρέπει να προσέξεις και τι να ελπίζεις ότι θα βγει από αυτό.

ΘΕΤΙΚΑ:

1. Μπορεί να γνωρίσεις τον τύπο που θα σκέφτεσαι ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου. Κι ας μην είναι. Και λέω μπορεί γιατί εδώ μειώνει πολύ το ρίσκο του να μην ταιριάζετε καθόλου, δεδομένου ότι έχεις μάθει κάποια πράγματα γι΄αυτόν μέσω των προφίλ στα social media.

2. Έχεις την ευκαιρία για σεξ χωρίς να χρειάζεται να περάσεις το προπαρασκευαστικό στάδιο που θα απαιτούνταν σε άλλη περίπτωση.

3.Οι καλύτερες ιστορίες ξεκίνησαν με ένα ραντεβού στα τυφλά. Τα μεγαλύτερα πάθη γεννήθηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Δεν απορρίπτεις τέτοια πράγματα.

(Κι αφού σας ενημερώσω ότι δυσκολεύτηκα πολύ να επιχειρηματολογήσω στα υπέρ, συνεχίζω με τα αρνητικά που μου βγαίνουν πιο εύκολα)

1. Σκέψου να μην του αρέσεις από κοντά. Στο λέω γιατί έκανα blind date δύο φορές στη ζωή μου: τη μία δεν αναγνώρισα από κοντά την κοπέλα και πέρασα δίπλα της και έφυγα και με έβρισε κιόλας και την δεύτερη ξενέρωσε τόσο με τα μούτρα μου η τύπισσα που έβαλε την κολλητή της να την πάρει τηλέφωνο ότι έτυχε κάτι επείγον. Αντέχεις κάτι τέτοιο; Σκέψου πως νιώθεις όταν τρως χυλόπιτα. Αυτό πολλαπλασίασε το επί 10!

2. Το σεξ έρχεται πιο εύκολα. Το ξέρω ότι το χρησιμοποίησα και ως πλεονέκτημα. Όμως υποτίθεται ότι το ρημάδι το ραντεβού το κάνεις για να βρεις ένα άνθρωπο της προκοπής, επειδή σου συμβαίνει αυτό. Αν είναι τόσο εύκολο να καταλήξει στο κρεβάτι, τότε γιατί να μην κανονίσει άλλα τρία-τέσσερα ραντεβού; Άσε που θα σε έχει για σιγουράκι και ευκολάκι. Αναπόφευκτο αυτό.

3. Αν ισχύσει το χειρότερο σενάριο aka, να μην τον έχεις δει ούτε σε φωτογραφία, τότε δεν ξέρεις με τι μπορεί να μπλέξεις. Μπορεί να είναι κανένας που ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες

Με την ευχή μου!!!