Είμαστε σίγουροι πως έχεις περιέργεια. Τι σημαίνουν τα όνειρά που βλέπεις και ξυπνάς αγχωμένη, κλαίγοντας ή χαρούμενη; Βλέπεις στον ύπνο σου ότι πετάς; Βλέπεις ότι πέφτεις;

Για να δούμε τι σημαίνουν όταν:

1. Απατάς το αγόρι σου ή σε απατά


Μην τρομάζεις, τα όνειρα δεν είναι προφητικά. Δε σημαίνει ότι το αγόρι σου σε κερατώνει, απλά νιώθεις ανασφάλεια για τη σχέση σου ή για κάτι άλλο που σε προβληματίζει -μπορεί να είναι η δουλειά ή η σχολή σου- και αυτό βγαίνει στον ύπνο σου.

2. Τυφλώθηκες
Μήπως εθελοτυφλείς σε ένα θέμα που σε προβληματίζει αυτό τον καιρό; Φαίνεται, ακόμα και στον ύπνο σου! Καιρός να το λύσεις λοιπόν, και να μην στρουθοκαμηλίζεις.

3. Είσαι σε μια τάξη


Εάν βλέπεις ότι αργείς για το μάθημα, ότι σου βάζει ο καθηγητής απροειδοποίητο διαγώνισμα ή ότι δεν ξέρεις να απαντήσεις σε μια ερώτηση, τότε το πιθανότερο είναι να περνάς μια περίοδο της ζωής σου με έντονο στρες. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι τρέχεις όλη μέρα, μπορεί να φαίνεσαι στην καθημερινότητά σου ήρεμη, αλλά ενδόμυχα κάτι να σε προβληματίζει.

4. Είσαι στο γιατρό
Σίγουρα η επίσκεψη στο γιατρό δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να σου τύχει. Εάν παρόλα αυτά, δεις κάτι τέτοιο στον ύπνο σου, τότε έχει έναν μεγάλο συμβολισμό: ήρθε η ώρα να γιατρευτεί κάτι στη ζωή σου, ψυχικό ή πνευματικό.

5. Πετάς


Ένα από τα καλύτερα όνειρα που μπορείς να δεις στον ύπνο σου, καθώς η αίσθηση του να πετάς, είναι απλά απίθανη και πολύ παράξενη! Αυτό το όνειρο είναι πολύ ευχάριστο, καθώς συνήθως συμβολίζει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή σου: μπορεί να μπήκες σε μια σχέση που σε γεμίζει, να πήρες ευχαρίστηση για κάτι στη σχολή ή στη δουλειά σου κ.α.

6. Έρχεσαι αντιμέτωπη με αράχνες, φίδια κτλ.


Ο,τιδήποτε συμβολίζει τον εχθρό, σίγουρα φέρνει δυσαρέσκεια στον ύπνο μας. Πολλές φορές έχω ονειρευτεί ότι απειλούμαι από φίδια, αράχνες ή κατσαρίδες και τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με κάποιο πρόσωπο που δε μου συμπεριφέρθηκε καλά και ήταν ανειλικρινείς μαζί μου.

7. Είσαι έγκυος


Οι μαμάδες μας λένε πως εάν δεις στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος, είναι λαχτάρα, αλλά προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί να έχεις επηρεαστεί από κάτι που άκουσες ή είδες, να σκέφτεσαι να γίνεις μανούλα ή ακόμα πιο συμβολικά να σχεδιάζεις κάτι στη ζωή σου που είναι νέο και πρωτόγνωρο και να έχεις αγωνία για αυτό.

8. Είσαι γυμνή στο πλήθος
Εάν δεις αυτό το αρκετά... αγχωτικό και ντροπιαστικό όνειρο, το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να αισθάνεσαι ανασφαλής για κάτι που συμβαίνει στη ζωή σου ή ανέτοιμη για κάτι που ξέρεις όι θα έρθει.

9. Σκοτώνεις κάποιον


Όχι, μη φοβάσαι, δεν είσαι εγκληματίας ούτε έχεις απωθημένα να σκοτώσεις κάποιον! Απλά, το να βλέπεις ότι δολοφονείς κάποιον, προφανώς σημαίνει ότι έχεις ανάγκη να βάλεις τέλος σε μια κατάσταση στη ζωή σου που δεν θέλεις πια και έχεις μπουχτήσει. 

10. Παντρεύεσαι


Και αυτή την εκδοχή, οι παλιές γυναίκες την ερμήνευαν ως λαχτάρα. Ο γάμος συμβολίζει ουσιαστικά τη δέσμευση, κι αν αισθάνεσαι όμορφα βλέποντας αυτό το όνειρο, ίσως είσαι πια έτοιμη για μια αλλαγή στη ζωή σου -και δεν εννοώ μόνο τον γάμο, φυσικά.