Με το που ακούω «Διδ…» στην ερώτηση τι ζώδιο είσαι, φεύγω τρέχοντας ή συνήθως –επειδή πρέπει να τηρώ και τα προσχήματα- έχω ένα αμήχανο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Ναι, αυτή τη φάτσα, που προσπαθείς να μην δείξεις την αποστροφή σου. Και για να μην παρεξηγηθώ, οι Δίδυμοι είναι γαμάτοι για παρέα, πανέξυπνοι και έχουν πολλή πλάκα. Απλά εγώ, ο Καρκίνος, τους θεωρώ εξωγήινους και άκρως ακατάλληλους για σχέσεις.

Δεν επικοινωνούμε, ρε παιδί μου, ο ένας είναι στη μία άκρη του κόσμου και ο άλλος στην άλλη –ο κόσμος του Δίδυμου βέβαια, είναι μακράν πιο διασκεδαστικός από τον κλαψο$)Ι%νικο κόσμο του Καρκίνου. Πάμε λοιπόν να δούμε τις έξι ωμές αλήθειες για αυτούς τους άντρες:

1.    Είναι άπιστοι.


 Δεν έχω συναντήσει ποτέ, μα ποτέ, άντρα Δίδυμο που δεν έχει κερατώσει και μη σου πω που να μην κερατώνει συστηματικά. Βαριούνται τόσο εύκολα, που πραγματικά, το κέρατο το έχουν στο τσεπάκι τους. Και –το τραγικότερο όλων- δεν νιώθουν και τύψεις. Εάν λοιπόν, θέλεις σχέση και τρυφεράδες και γάμους και μονόπετρα, απλά μην τον επιλέξεις. Θα σε βαρεθεί, όσο ενδιαφέρουσα κι αν είσαι. Μην νιώθεις άσχημα για εσένα, ένας Δίδυμος βαριέται μέχρι και τον εαυτό του.

2.    Είναι ωραίοι γκόμενοι.


Μα όλοι όμως! Πως γίνεται αυτό το πράγμα ρε παιδί μου; Γοητευτικοί, ευφυείς, ομιλητικοί, σε ρίχνουν στο πεντάλεπτο, γι’αυτό και είναι λίγο ψωνάρες. (Ε, μετά, πώς να μην σε κερατώσει κοπελιά, όταν τις ρίχνει όλες τη μία μετά την άλλη;)

3.    Μπορεί να κάνουν τα πάντα στο σεξ και είναι λίγο διαστροφικοί.


Εάν θέλεις να πειραματιστείς, εάν σου αρέσουν τα καινούρια πράγματα στο κρεβάτι, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις σεξ με έναν Δίδυμο. Επίσης, είναι το πιο πιθανό ζώδιο για να κάνεις τρίο.

4.    Είναι δύο άτομα σε ένα

Τα μπλέκεις με έναν, σου εμφανίζονται δύο. Όχι, δεν είναι υπερβολή, εσύ πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι γεννημένος… διπλός. Άλλα σου λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα εννοεί. Και για να τους δικαιολογήσω και λιγάκι, δεν είναι τόσο διπροσωπία, όσο παρορμητικότητα, κυκλοθυμία, αλλαγή απόψεων και διάθεσης και «φευγάτο» μυαλό, αυτά που ευθύνονται για αυτή την …πολύπλευρη προσωπικότητα.

5.    Φαφλατάδες όσο δεν πάει.


Το έχουν γενικά με τη γλώσσα, το λόγο και την πειθώ. Θα σου τάζει λαγούς με πετραχείλια, θα σου μιλάνε ασταμάτητα και θα τους αρέσει κιόλας. Μην μασάς –ψέματα είναι! Γι’αυτό άλλωστε και οι καλύτεροι δημοσιογράφοι, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων, πολιτικοί και δικηγόροι είναι Δίδυμοι.

6.    Ποζέρικοι και επιφανειακοί.


Έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές ότι είναι ρηχοί, επιφανειακοί και ποζεράδες. Εδώ που τα λέμε βέβαια, εάν είσαι ωραίος γκόμενος, δοκιμάζεις τα πάντα στο σεξ, έχεις διπλή προσωπικότητα και θέλεις να ρίξεις γκόμενες, γίνεται να μην είσαι;

Δες εδώ έξι ώμες αλήθειες για τον άντρα Ταύρο.