Ποιος είπε ότι οι φιόγκοι στα μαλλιά είναι μόνο για μικρά κοριτσάκια με ξανθές μπούκλες. Αφού είσαι ελεύθερη να κυκλοφορήσεις με turban ή χρωματιστές τούφες, τότε σίγουρα επιτρέπονται και οι φιόγκοι.

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά μπορούν να απογειώσουν το look σου σε «out of this world» επίπεδο αρκεί να γίνει σωστά. Ο φιόγκος ας πούμε δεν θες να σε κάνει «γλυκιά και τριανταφυλλένια». Θέλεις να σε κάνει «στιλάτη with a twist»! Και εμείς έχουμε δώδεκα τρόπους για να τα καταφέρεις:

1.«Φιογκάτη» πλαϊνή πλεξίδα για να αναβαθμίσεις το σου από την βασική και συνηθισμένη πλεξίδα.

2.Είναι εκείνα τα νέα αξεσουάρ σαν λαστιχάκια -κορδέλες από ύφασμα που με ένα απλό στριφογύρισμα, μοιάζουν με εναλλακτικό φιόγκο στα επιμελώς ατημέλητα, πιασμένα στα μαλλιά σου.

3.Αυτό το χτένισμα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Δεν χρειάζεσαι  φιόγκους. Γίνεται από τα ίδια σου τα μακριά μαλλιά. Συνδυάζει τις δύο προηγούμενες τεχνικές και έχει παιχνιδιάρικη διάθεση. Καλύτερα να το φυλάξεις για τις σημαντικές εμφανίσεις.

4.Είναι φουλάρι; Είναι φιόγκος; Είναι αναποφάσιστος. Τις μέρες που τα μαλλιά σου δεν σου «κάθονται», πάρε ένα φουλάρι με λουλούδια και δέσε το σε φιόγκο.

5.Οι δερμάτινοι φιόγκοι είναι από τους αγαπημένους μας. Δεν γίνεται πιο «ενήλικος» από αυτόν.

6.Για ένα φίνο και κομψό αποτέλεσμα επέλεξε έναν – τύπου –φιόγκο σε στέκα. Μερικές πέρλες στο σωστό σχήμα, μοιάζουν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

7.Δέσε φιόγκο μια κορδέλα πάνω στο λαστιχάκι όταν τα κάνεις αλογοουρά. Δεν μπορεί να γίνει πιο εύκολο και γρήγορο από αυτό.

8.Πλεξίδα ψαροκόκαλο με φιόγκους από τα μαλλιά σου. Δεν μπορεί να γίνει πιο δημιουργικό από αυτό. Σίγουρα δεν είναι για αρχάριες στο πλέξιμο.

9.Δέσε την μπαντάνα σου για ένα και «πλούσιο» φιόγκο. Κάπως έτσι μπορείς να συνδυάσεις το στιλ και την άνεση.

10.Όχι όσο δύσκολη όσο θα περίμενες, η «φιογκάτη» αλογοουρά είναι εκεί όταν όλοι οι υπόλοιποι φιόγκοι λείπουν.

11.Ένα μεταξωτό μαντίλι δεμένο σε φιόγκο χαμηλά στον αυχένα σου. Το Γαλλικό  σινιόν σου δεν ήταν ποτέ τόσο… Γαλλικό.

12.Ρετρό ύφος με ένα απλά δεμένο τετράγωνο μαντήλι. Κλέψε ένα από τα μαντήλια της μαμά σου για πραγματικό .