1.Μια κάρτα θα σε βοηθήσει να κάνει ίσια την γραμμή του eyeliner!

2.Βάλε μολύβι ή στο πάνω μέρος του ψαλιδιού για τις βλεφαρίδες. Την ώρα που τις γυρνάς μπορείς να αποκτήσεις την τέλεια γραμμή.

3.Με κάρτα θα βάλεις και τη μάσκαρα για να μην λερωθείς.

4.Καταλάθος πήρες λίγο πιο σκούρα απόχρωση στο μέικ απ; Κανένα πρόβλημα. Αν το αναμείξεις με λίγη κρέμα ημέρας την ώρα που βάφεσαι, θα το «ρίξεις» έναν τόνο.

5.Άσε τις βλεφαρίδες για το τέλος και όσο βάφεσαι, βάλε τη μάσκατα στο στήθος σου. Η θερμοκρασία θα κάνει το προϊόν καλύτερο στην εφαρμογή.

6.Δεν βρίσκεις το eyeliner: Πάρε ένα πινέλο με γωνία και φτιάξε την γραμμή με λίγο προϊόν από την μάσκαρα.

7.Βάλε λίγη βαζελίνη στα σημεία που θα βάλεις το άρωμά σου. Θα του δώσει διάρκεια!

8.Η μάσκαρα έχει αρχίσει να στεγνώνει και αφήνει κομματάκια στις βλεφαρίδες. Ρίξε λίγες σταγόνες από το υγρό για τους φακούς σου στο σωληνάριο, και ανακάτεψε το εσωτερικό με το βουρτσάκι.

9.Βαριέσαι να σηκωθείς να πλύνεις το πρόσωπο σου πριν κοιμηθείς. Κράτα ένα πακετάκι με μαντιλάκια ντεμακιγιαζ στο κομοδίνο σου για αυτές τις περιπτώσεις.

10.Αν θες κραγιόν που θα μείνει πάνω στα χείλη σου όλη μέρα και όλη νύχτα, κάνε το κόλπο με την χαρτοπετσέτα και την πούδρα. Μην ρωτάς πως. Απλά κάνε αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία. Θαύμα!

11.Θέλεις ματ αποτέλεσμα στο κραγιόν σου, αλλά έχεις μόνο ενυδατικά λάμψης. Βάλε λίγο κονσίλερ στα χείλη πριν το κραγιόν και θα απορροφήσει όλη την γυαλάδα.

12.Για πουά νύχια.  Κόλα έναν τρυπητό επίδεσμο στο νύχι, όπως βλέπεις στην φωτογραφία. Πέρνα από πάνω το μανό και αφαίρεσε το μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

13.Φτιάξε όμπρε νύχια βάζοντας όλες τις αποχρώσεις του μανό πρώτα σε ένα σφουγγαράκι (αυτό του μέικ απ) με την σειρά και μετά χρειάζεται απλή πίεση πάνω στο νύχι.

14.Πιάσε τις τριχούλες που πετάνε με λίγη λακ και με μια καθαρή οδοντόβουρτσα.

15.Προσπαθείς να κάνεις γραμμή eyeliner αλλά έχεις μόνο ένα λεπτό μολύβι; Με έναν αναπτήρα ζέστανε την μύτη και θα δεις πόσο διαφορετικά «γράφει».