Το πρώτο μου φιλί ήταν αίσχος. Γυμνάσιο, δεν ήξερα τι να κάνω, ούτε πως να το κάνω. Το θέμα όμως δεν ήμουν εγώ, ήταν το αγόρι, που -μικρός κι αυτός- δεν ήξερε που του παν' τα τέσσερα. 

Και εντάξει, πες αυτός ήταν τότε δικαιολογημένος, γιατί ήταν και 15 χρόνων. Το τραγικό είναι πως υπάρχουν άντρες που είναι 30 χρονών πια και δεν ξέρουν να φιλάνε! Πάμε να δούμε, λοιπόν, τα επτά λάθη που κάνουν οι άντρες κατά τη διάρκεια του φιλιού και μας ξενερώνουν απίστευτα:

(Πριν τα δεις, δες εδώ γενικά τι δεν θέλουμε οι γυναίκες στους άντρες)

1. Μιλάνε ενώ φιλάνε


Είστε μαζί στον καναπέ και ξεκινάτε τα χάδια. Σου ψιθυρίζει στο αυτί διάφορα, και λες «αχ, τι αισθησιακός που είναι». 
Μετά, όμως, αρχίζει τα φιλιά αλλά δεν σταματάει να μιλάει! Δηλαδή, να θέλεις να επικεντρωθείς εσύ στο φιλί, και αυτός να σου λέει την ιστορία της ζωής του! Ήμαρτον, με την πολυλογία!

2. Γλύφει


Μπλιάχ!! Πραγματικά, μπορείς να το κάνεις αυτό σε άλλα σημεία του σώματός μου, όχι σε όλο το στόμα μου! Πρέπει να φιλάς, όχι να γλύφεις! Άμπαλε!

3. Dead lips


Τα λεγόμενα dead lips ή νεκρά χείλη, ή πολύ απλά πας να τον φιλήσεις και εκείνος είναι ένα παγόβουνο. Φιλάει δηλαδή, αλλά χωρίς κανένα πάθος και τα χείλια του είναι μουδιασμένα και άχαρα. 

4. Κακοσμία


Μα βρε αγόρι μου, θέλεις να φιλήσεις την κοπέλα και δεν μπορείς πριν να φας μια τσίχλα, μια καραμέλα, κάτι; Είναι δυνατόν έτσι να ρίξεις γκόμενα; Δες εδώ γιατί οι άντρες με κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές.

5. Σάλια παντού


Μου αρέσουν τα κουτάβια, αλλά για κατοικίδια, όχι για εραστές. Όταν λοιπόν, διαπιστώνεις ότι δεν μπορεί ο άλλος να ελέγξει τα σάλια του, αρχίζεις να φαντάζεσαι πόσο χάλια μπορεί να είναι στο σεξ! Άρα, παίρνει ένα τεράστιο Χ, άρα πήρε τα σάλια του και πήγε σε άλλο στόμα να τα δώσει!

6. Πολλά... δόντια


Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν μερικοί άνθρωποι, αλλά τα δόντια τους διαδραματίζουν βασικό ρόλο στο φιλί. Μα είναι δυνατόν, αντί για στόμα, να φιλάμε δόντια. Τραγικόόόό!

7. Δαγκώνει δυνατά


Ε είπαμε, το πάθος, πάθος, αλλά μη μας βγάλεις και κομμάτι από το στόμα μας! Η ... τεχνική αυτή, δεν είναι τόσο αηδιαστική όσο οι προηγούμενες, αλλά μη φοβόμαστε κάθε φορά που ο άλλος έρχεται προς το στόμα μας....

Μακριά, λοιπόν, από τέτοιου είδους... πειράματα! Ειδικά εάν είσαι στην αρχή της σχέσης, προλαβαίνεις να ... την κάνεις με ελαφρά. Δες εδώ επτά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι στην αρχή κάθε σχέσης.