Πωλήτριες, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους, διακοσμήτριες, σερβιτόρες, και γυναίκες και άντρες, όπως και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούνται αυτή την εβδομάδα (18-24 Μαΐου) σε όλη την Ελλάδα. Οι «ανοιχτές» θέσεις για τα ξενοδοχεία, που επιλέγουν πολλούς νέους για σεζόν, είναι πια λίγες, καθώς οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες έχουν ήδη ξεκινήσει σεζόν. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!

ΑΤΤΙΚΗ

ΛΕΝΤΖΟΣ: Δυνατότητα εργασίας σε τέσσερις πωλητές προσφέρουν τα καταστήματα «Λέντζος Λάμπες», στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου της στην Αττική. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ευχέρεια στην επικοινωνία, προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε αντίστοιχη θέση και καλή γνώση αγγλικών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@lentzoslampes.gr. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103307730.

H & M: Τα καταστήματα ρούχων H & M θα προσλάβουν έναν διακοσμητή στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών σε αντίστοιχη θέση με εργασιακά καθήκοντα που περιελάμβαναν την παρουσίαση προϊόντων ή τη διακόσμηση βιτρίνας στον τομέα της λιανικής πώλησης. Παράλληλα, απαιτείται η ικανότητα δημιουργίας εμπορικών προτάσεων και λύσεων. Αποστολή βιογραφικών στο: career.hm.com

AEGEAN: Δυνατότητα εργασίας σε έναν ITT Systems Administrator προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Aegean στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση την πληροφορική, προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών σε αντίστοιχη θέση και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Αποστολή βιογραφικών έως και τις 31 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: el.aegeanair.com.

ΠΗΛΙΟ

Leda Village Resort: Η ξενοδοχειακή μονάδα «Leda Village Resort» που βρίσκεται στην περιοχή Χόρτο Πηλίου προσφέρει ευκαιρίες εργασίας, κατά την καλοκαιρινή σεζόν, σε 11 υπαλλήλους. Αναλυτικά, πρόκειται να προσληφθούν: Στέλεχος τμήματος marketing 1, μάγειρας α' 2, υπάλληλος υποδοχής 1 maitre / υπεύθυνος εστιατορίου - bar 1, σερβιτόροι 4, μπουφετζής 1, animateur – παιδαγωγός – γυμναστής 1. Βιογραφικά και πληροφορίες στο 2421038008 (fax) και στο info@ledahotel.gr.


ΛΑΡΙΣΑ

LALOS: Η εταιρία παραφαρμακευτικών προϊόντων και γεννόσημων φαρμάκων «Lalos Med Hellas», με έδρα στη Λάρισα, ζητά να προσλάβει δύο συνεργάτες πωλητές για την ανάπτυξη του τμήματος πωλήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Η προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων δεν κρίνεται προαπαιτούμενο, θα συνεκτιμηθεί ωστόσο κατά την επιλογή. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται μέσω του fax: 2311242184 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@lalosmed.com. 


ΚΡΗΤΗ

 Elounda: Νέο προσωπικό θα προσλάβει για τη θερινή σεζόν το ξενοδοχείο «Elounda Hotels» στο Λασίθι. Συγκεκριμένα, ζητά: Έναν υπεύθυνο εστιατορίου, έναν μετρ, δύο σερβιτόρους κι έναν γενικό διευθυντή πλήρους απασχόλησης. Για όλες τις ειδικότητες απαραίτητο προσόν ορίζεται η προϋπηρεσία σε πεντάστερα ξενοδοχεία, η καλή γνώση αγγλικών και το δίπλωμα από τουριστική σχολή. Βιογραφικά στο: humanresources@elounda-sa.com 

DEXIM: Η εταιρία υπόδησης «Dexim» ζητά να προσλάβει δυο άτομα ως πωλητές για τα νέα της καταστήματα  σε Χανιά και Ηράκλειο. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Η προϋπηρεσία στο λιανικό εμπόριο είναι επιθυμητή, όχι όμως απαραίτητη. Προσφέρεται βασικός μισθός συν την ασφάλιση. Στείλτε το βιογραφικό σας μέσω fax στο: 2108140802 

METRO: Ένα διευθυντικό στέλεχος θα προσλάβει η αλυσίδα καταστημάτων «Metro Cash and Carry» για το Ηράκλειο. Απαραίτητα προσόντα το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ και η πολυετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε καταστήματα λιανικής ή χονδρικής πώλησης θα εκτιμηθεί. Απαιτούνται επιπλέον η γνώση αγγλικών και Η/Υ. Αποστολή βιογραφικών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας: www.metro.com.gr 

MIKEL: Δυο άτομα για delivery θα προσλάβει άμεσα η εταιρία καφεστίασης «Mikel» για το νέο της κατάστημα στα Χανιά. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών και κάτοχοι διπλώματος για μηχανάκι. Θα προτιμηθούν οι γνώστες της περιοχής του κέντρου των Χανίων. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω email στο: hr@mikelcc.gr, με επισυναπτόμενη φωτογραφία. 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Δυνατότητα εργασίας σε ένα τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών και δύο πωλητές κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος, στα Ιωάννινα. Οι πωλητές οφείλουν να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, προϋπηρεσία δύο ετών στην πώληση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: corporate.kotsovolos.gr


ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ionian Sun: Το ξενοδοχείο «Ionian Sun», που βρίσκεται στην Κεφαλλονιά, ζητά να προσλάβει έναν μάγειρα Β' και έναν υπάλληλο για τη θέση hotel service manager. Οι μάγειρες θα πρέπει να έχουν αντίστοιχη εμπειρία και γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας. Επιθυμητή ηλικία έως 30 ετών. Στα βιογραφικά θα πρέπει να επισυνάπτεται πρόσφατη φωτογραφία. Τηλ.: 2671029650, -31416.


ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

HotelBrain: Η εταιρία «HotelBrain» που ειδικεύεται στον τομέα του hotel management, development & recruitment ζητά να προσλάβει για την εξυπηρέτηση πελατών της σε Σαντορίνη, Κέα, Μύκονο και Λήμνο προσωπικό 11 ατόμων. Σημειώστε ότι στο βιογραφικό θα πρέπει να αναφέρεται απαραίτητα ο αντίστοιχος κωδικός της θέσης, όπως φαίνεται στον πίνακα.
Αναλυτικά, για τη Σαντορίνη ζητούνται: Μάγειρας Α' 1, chef de cousine 1, executive housekeeper 1. Στην Κέα θα προσληφθούν: Σερβιτόροι 2, chef de cousine 1, barman 1. Στη Μύκονο θα εργαστούν: Rooms division executive 1, barman 1. Στη Λήμνο ζητoύνται: Front office agent 1, μάγειρας Α 1.  Μαζί με το βιογραφικό σημείωμα οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισυνάπτουν και πρόσφατη φωτογραφία τους. Email: hr@hotelbrain.com.


ΚΑΥΚΑΣ: Η εταιρία «ΚΑΥΚΑΣ» που δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού ζητά να προσλάβει δύο συμβούλους πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, δύο ταμίες, έναν αποθηκάριο και δύο οδηγούς, για τη στελέχωση νέου καταστήματος στη Σαντορίνη. Οι πωλητές θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ τεχνολογικής κατεύθυνσης. Η προϋπηρεσία στο χώρο θα συνεκτιμηθεί. Βιογραφικά: hr@kafkas.gr