Τηλεφωνήτριες, σερβιτόρες, πωλήτριες, δικηγόρους, μηχανικούς, δημοσιογράφους και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούνται αυτή την εβδομάδα (11 έως 17 Μαΐου) σε όλη την Ελλάδα. Προσοχή! Για τις αιτήσεις στο Τεχνικό Επιμελητήριο που θα προσληφθούν 125 άτομα, η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι 15 Μαΐου!

ΑΤΤΙΚΗ

ΩΘΗΣΗ: Η «Ωθηση», εταιρεία παροχής υπηρεσιών, ανάπτυξης πελατολογίου και προώθησης πωλήσεων, ζητά πέντε εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων στην Αθήνα. Οι υποψήφιοι θα εργασθούν σε εξερχόμενες κλήσεις με αντικείμενο εργασίας την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων. Απαραίτητα προσόντα είναι τουλάχιστον το απολυτήριο Λυκείου και η άνεση στην επικοινωνία. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@othisi.com.gr 

H & M: Τα καταστήματα ρούχων H & M θα προσλάβουν έναν διακοσμητή στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών σε αντίστοιχη θέση με εργασιακά καθήκοντα που περιελάμβαναν την παρουσίαση προϊόντων ή τη διακόσμηση βιτρίνας στον τομέα της λιανικής πώλησης. Παράλληλα , απαιτείται η ικανότητα δημιουργίας εμπορικών προτάσεων και λύσεων. Αποστολή βιογραφικών στο: career.hm.com.

Aerotel: Η «Aerotel» θα ενισχυθεί με έξι άτομα (part-time απασχόληση) για εξυπηρέτηση και ανάπτυξη υπηρεσιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και θεάματος Nova. Απαραίτητες οι βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και η καλή γνώση αγγλικών. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση προώθησης υπηρεσιών. Βιογραφικά: hr@aerotel.gr 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Έως και τις 15 Μαΐου μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να εργαστούν ως εξωτερικοί συνεργάτες στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου που έχει αναλάβει για τις «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης». Ο αριθμός των ανοικτών θέσεων ανέρχεται στις 125, και οι ειδικότητες  είναι: Δικηγόροι, μηχανικοί, πτυχιούχοι οικονομικών επιστημών, βιβλιοθηκονόμοι, πτυχιούχοι πληροφορικής, απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ για θέματα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και δημοσιογράφοι. Οι επιτυχόντες θα υπογράψουν συμβάσεις έργου. Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί σύμφωνα με γνωστικά και επαγγελματικά κριτήρια, όπως ο τίτλος σπουδών συναφούς ειδικότητας, το βιογραφικό σημείωμα και οι σχετικές βεβαιώσεις εμπειρίας, που θα πρέπει να εμπεριέχονται στον φάκελο των δικαιολογητικών. Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Αρωγής του Τεχνικού Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103291336 ή μέσω e-mail στο: e–inclusion@tee.gr.

FORTHNET: Έναν εκπρόσωπο πωλήσεων επαγγελματικών υπηρεσιών θα εντάξουν στο δυναμικό τους τα καταστήματα Forthnet στο Αιγάλεω. Απαραίτητο είναι το πτυχίο ΤΕΙ ή το δίπλωμα ΙΕΚ, οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.forthnet.gr (ευκαιρίες καριέρας).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

JUMBO: Δυνατότητα εργασίας σε έναν υπεύθυνο καταστήματος προσφέρουν τα καταστήματα Jumbo στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους, ευχέρεια στην επικοινωνία, μεταφορικό μέσο και γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία στο τομέα της λιανικής πώλησης. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω φαξ στο: 2104805242.

ΠΙΕΡΙΑ

MIKEL: Τα καταστήματα καφεστίασης Mikel επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους εννέα υπαλλήλους, ηλικίας 20 έως 35 ετών, στην Πιερία (Λεπτοκαρυά). Θα προσληφθούν: Υπεύθυνος Καταστήματος 1, Σερβιτόροι 2, Baristi 2, Ταμίες 2, Προσωπικό Κουζίνας 2. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις των σερβιτόρων οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Τηλέφωνο: 2410255260. Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@mikelcc.gr

ΛΑΡΙΣΑ

JYSK. Η πολυεθνική εταιρία «JYSK» που δραστηριοποιείται στον τομέα λιανικού εμπορίου ειδών σπιτιού ζητά να προσλάβει τρεις νέους εργαζόμενους για εργασία στην περιοχή της Λάρισας. Συγκεκριμένα ζητούνται δύο πωλητές και ένας για τη θέση store manager. Κατά την περίοδο εκπαίδευσης, πιθανόν να προκύψουν και ταξίδια εκτός Λάρισας. Η προϋπηρεσία στις πωλήσεις σε πολυεθνικό περιβάλλον θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 003614342600.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

KAYKAΣ:Η εταιρία «ΚΑΥΚΑΣ» που δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού ζητά να προσλάβει δύο συμβούλους πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, δύο ταμίες, έναν αποθηκάριο και δύο οδηγούς, για τη στελέχωση νέου καταστήματος στη Σαντορίνη. Οι πωλητές θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ τεχνολογικής κατεύθυνσης. Η προϋπηρεσία στο χώρο θα συνεκτιμηθεί. Βιογραφικά: hr@kafkas.gr.

ΑΜΟΡΓΟΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ:Εστιατόριο ψητοπωλείο στην Αμοργό ζητά να προσλάβει για εργασία κατά την καλοκαιρινή σεζόν έναν βοηθό μάγειρα και έναν ή μία υπάλληλο για τη λάντζα. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του μάγειρα θα πρέπει να έχουν γνώση της ιταλικής κουζίνας. Η επιχείρηση παρέχει δυνατότητα δωρεάν διαμονής. Η προϋπηρεσία θα συνεκτιμηθεί. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο : 6936659080.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ: Ζητείται ένα άτομο για μπουφέ και ένας ή μία βοηθός μάγειρα από ψαροταβέρνα στη Ζάκυνθο, για εργασία πλήρους απασχόλησης, κατά την θερινή σεζόν. Οι ενδιαφερόμενοι για το μπουφέ θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία, ενώ για τους βοηθούς μάγειρα ζητούνται γνώση παρασκευής θαλασσινών και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972860662.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

IONIAN SUN: Το ξενοδοχείο «Ionian Sun», που βρίσκεται στην Κεφαλλονιά, ζητά να προσλάβει έναν μάγειρα Β' και έναν υπάλληλο για τη θέση hotel service manager. Οι μάγειρες θα πρέπει να έχουν αντίστοιχη εμπειρία και γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας. Επιθυμητή ηλικία έως 30 ετών. Στα βιογραφικά θα πρέπει να επισυνάπτεται πρόσφατη φωτογραφία. Τηλ.: 2671029650, -31416.