Ταμίες, πωλήτριες, προσωπικό ασφαλείας, σερβιτόρες, σεφ, γραφίστριες και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούνται αυτή την εβδομάδα (25 Μαΐου με 31 Μαΐου). Οι θέσεις απευθύνονται σε νέες που μένουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ η προϋπηρεσία στις περισσότερες θέσεις είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη. 

ΑΤΤΙΚΗ

ΠΛΑΙΣΙΟ: Τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών Πλαίσιο θα εντάξουν στο δυναμικό τους πέντε ταμίες, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου της Αττικής. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, ευχέρεια στην επικοινωνία και καλή χειρισμού H/Y. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.plaisio.gr.

Brink's Security Services: Η εταιρία Brink's Security Services επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της 15 άτομα, τα οποία θα εργαστούν ως προσωπικό ασφαλείας πλήρους απασχόλησης, με βάρδιες στην Αθήνα. Οι νέοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 24 ετών. Απαραίτητη είναι η άδεια security. Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@brinksinc.com. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103484000.

ΩΘΗΣΗ Α.Ε.: Η ΩΘΗΣΗ Α.Ε., εταιρεία παροχής υπηρεσιών, ανάπτυξης πελατολογίου και προώθησης πωλήσεων, από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες στο χώρο των υπηρεσιών ζητά για λογαριασμό μεγάλου τηλεπικοινωνιακού ομίλου πωλητές  B2B. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πραγματοποιούν επισκέψεις σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ( SOHO – SME ).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
-Πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ – ΙΕΚ
-Εμπειρία σε πωλήσεις
-Γρήγορη αντίληψη και θετική διάθεση
-Δυναμικό χαρακτήρα
-Επαγγελματική εμφάνιση
Η εταιρεία προσφέρει:
-Μηνιαίο υψηλό μισθό
-Πλήρη ασφάλιση
-Μηνιαίο Bonus
-Έξοδα κίνησης
-Ευκαιρίες επαγγελματικής και μισθολογικής εξέλιξης (Team Leader, Εκπαιδευτής, Προϊστάμενος)
-Εύκολη πρόσβαση (50 μέτρα από το ΜΕΤΡΟ Ακρόπολης)
 Για αποστολή βιογραφικών, ο κωδικός θέσης είναι BB28, στο Fax 2112004600. Τηλέφωνο για πληροφορίες : 211 200 45 00.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Agrology: Δυνατότητα εργασίας σε έναν γραφίστα, για μόνιμη απασχόληση, προσφέρει η εταιρεία Agrology στη Θεσσαλονίκη. Απαραίτητο το πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας, η γνώση των προγραμμάτων Photoshop, Illustrator, InDesign. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ενδιαφέρον για έρευνα και ικανότητα προσαρμογής σε νέες τεχνολογίες. Προσφέρεται δυνατότητα εξέλιξης. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@agrology.eu. 

ΜΙΚΕL: Τα καταστήματα καφεστίασης Mikel επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους δύο άτομα για το πόστο του barista στη Θέρμη. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@mikelcc.gr

ΠΥΡΓΟΣ

ΚΑΥΚΑΣ: Με δύο πωλητές, ηλικίας 22 έως 35 ετών, θα ενισχυθούν τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού Καυκάς, στον Πύργο. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ ηλεκτρολογίας, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@kafkas.gr


ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Δυνατότητα εργασίας σε τρεις πωλητές (Κόρινθος) και έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών (Καλαμάτα) προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος. Οι πωλητές (μερική απασχόληση) οφείλουν να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, προϋπηρεσία δύο ετών, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους και γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Απαραίτητη η γνώση επίλυσης βλαβών hardware και software για τον τεχνικό. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: corporate.kotsovolos.gr

ΛΑΡΙΣΑ

Discount Markets: Εξι άτομα θα προσλάβει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Discount Markets στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, ζητά τέσσερις πωλητές και δύο αποθηκάριους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 25 ετών, ενώ επιθυμητή είναι η εμπειρία στον χώρο του λιανικού εμπορίου. Η αποστολή βιογραφικών γίνεται μέσω e-mail στο: egnatiamarkets@yahoo.gr. 

ΚΡΗΤΗ

Minos Imperial Luxury Beach Resort: Νέο προσωπικό για τη θερινή τουριστική σεζόν θα εντάξει στο δυναμικό του το ξενοδοχείο «Minos Imperial Luxury Beach Resort», στη Μίλατο Λασιθίου. Θα προσληφθούν δύο μάγειρες για το εστιατόριο a la carte, ένα άτομο ως quality assurance manager, ένα άτομο ως housekeeping training manager, ένας bars training supervisor κι ένας restaurants operation supervisor. Τηλέφωνο: 2810240222 

DEXIM: Η εταιρεία υπόδησης Dexim ζητά να προσλάβει δύο άτομα ως πωλητές για τα νέα καταστήματά της σε Χανιά και Ηράκλειο. Οσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Η προϋπηρεσία στο λιανικό εμπόριο είναι επιθυμητή, όχι όμως απαραίτητη. Προσφέρονται βασικός μισθός συν ασφάλιση. Στείλτε το βιογραφικό σας μέσω fax στο: 210-8140802. 

ΜΥΚΟΝΟΣ

ELIA SUITES: Με τέσσερις υπαλλήλους θα ενισχυθεί το ξενοδοχείο «Elia Suites» στη Μύκονο για την καλοκαιρινή περίοδο. Ειδικότερα: Ενας φωτογράφος για watersports, ένας δικηγόρος, ένας υπεύθυνος εστιατορίου κι ένα άτομο για γραμματειακή υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία σε αντίστοιχα πόστα, ενώ το ξενοδοχείο προσφέρει πέραν του μισθού και την ασφάλιση, διαμονή και διατροφή. Βιογραφικά μέσω fax: 2289071870. 


ΡΟΔΟΣ

Sentido Ixian: Το ξενοδοχείο «Sentido Ixian» στη Ρόδο ζητά να προσλάβει ένα άτομο ως guest relations executive, έναν σερβιτόρο και δύο μάγειρες για εστιατόριο a la carte (α' και β'). Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο και καλή γνώση αγγλικών. Για τους μάγειρες και τους σερβιτόρους απαιτείται βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Βιογραφικά στο info@theixiangrand.gr ή στο fax 2241094413.