Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Κανείς δεν είναι τέλειος. Και γιατί να θέλει κανείς την τελειότητα; Όλη η χαρά και η μαγεία είναι στις μικρές ατέλειες που μας κάνουν μοναδικούς και ενδιαφέροντες.

Είναι κυρίως γυναικείο χαρακτηριστικό το να αποζητούμε την τελειότητα και να επικεντρωνόμαστε στις μικρές ατέλειες που πες – πες στο τέλος μας φαίνονται αξεπέραστες. Ξέχνα τι λένε τα περιοδικά και αποδέξου μια και καλή ότι δεν υπάρχει τέλεια γυναίκα.

1) Φακίδες

Πόσο make up βάζεις για να κρύψεις τις «ενοχλητικές» φακίδες και γιατί δεν πιστεύεις όλα τα κοπλιμέντα που – σίγουρα – σου κάνουν εξαιτίας τους; Οι φακίδες δίνουν μια αίσθηση αθωότητας που είναι σέξι και δεν έχει καμία σχέση με την Πίπη την Φακιδομύτη.

Η Jennifer Lawrence έχει φακίδες και κέρδισε Oscar στα 22 της.

 

2) Κενό στα μπροστινά δόντια

Λένε ότι φέρνει καλοτυχία στα χρήματα και αν πάρουμε για παράδειγμα την Madonna ή την Vanessa Paradis μάλλον έχουν δίκιο. Είναι χαριτωμένο και σου δίνει ένα γλυκό χαμόγελο που ξεχωρίζει.

Το κενό στα δόντια δεν εμπόδισε την Georgia May Jagger να κάνει εξώφυλλο στην Vogue.

 

3) Μικρό στήθος

Ίσως είναι μια από τις πιο συχνές ανασφάλειες που έχουν οι γυναίκες. Που να φανταστούν ότι οι κοπέλες με μεγάλο στήθος τις ζηλεύουν. Μπορούν να φορέσουν ντεκολτέ χωρίς να φαίνεται πρόστυχο ή κλειστά ρούχα ως τον λαιμό χωρίς να δυσκολεύεται η αναπνοή τους.

Διάβασε και εδώ πώς θα αναδείξεις το στήθος σου, ό,τι μέγεθος κι αν έχει!

Η Keira Knightley έχει μικρό στήθος, φοράει ότι θέλει και είναι μούσα για την Channel.

 

4) Μεγάλο στήθος

Από την άλλη οι κοπέλες με μεγάλο στήθος παρά τα προβλήματα πρέπει να ευχαριστούν την καλή τους τύχη και το πλούσιο στήθος γιατί είναι γνωστό πως είναι ένα χαρακτηριστικό που γυρνάει… κεφάλια. Νιώσε σίγουρη πως θα κρατήσεις το βλέμμα του καλού σου πάνω σου και μόνο.

Διάβασε κι εδώ 10 πράγματα που μόνο αν έχεις μεγάλο στήθος θα καταλάβεις!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν μιλάμε για το στήθος της Angelina Jolie, σωστά;

 

5) Έντονα φρύδια

Πέρασαν ανεπιστρεπτή οι εποχές που τα πυκνά φρύδια θεωρούνταν ελάττωμα. Τα φυσικά έντονα φρύδια είναι ότι πιο hot στην μόδα αυτή την στιγμή. Τραβούν την προσοχή στα μάτια σου και τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Δες και εδώ ποιο σχήμα φρυδιών ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο!

Κοίτα τα φρύδια του πιο περιζήτητου μοντέλου. Ναι, για την Cara Delevingne λέμε.

 

6) Πολύ κοντή

Δυσκολεύεσαι να βρεις παντελόνι στο σωστό μήκος αλλά σκέψου την άνεση που έχεις με τα ψηλά τακούνια. Δεν κινδυνεύεις να είσαι εσύ ψηλότερη από τον άντρα δίπλα σου και αυτό είναι ένα συν. Επιπλέον μπορείς εύκολα να πιάσεις συζήτηση με έναν κούκλο ζητώντας να σου πιάσει κάτι που είναι… πολύ ψηλά.

Δες και εδώ 10 προβλήματα που μόνο οι κοντές αντιμετωπίζουν!

Οι αδερφές Olsen είναι «μικροσκοπικές» αλλά είναι και οι πιο στιλάτες του Hollywood.

 

7) Πολύ ψηλή

Η άλλη πλευρά του νομίσματος. Το να είσαι πολύ ψηλή έχει και υπέρ και κατά. Σκέψου μόνο τα θετικά. Μακριά πόδια που δεν χρειάζεται να κουράζεις με τα τακούνια γιατί είσαι ήδη ψηλή! Επιπλέον δεν θα σου «κόψουν» ποτέ το οπτικό πεδίο στο θέατρο ή στο σινεμά.

Διάβασε κι εδώ το "δράμα της ψηλής", όπως το περιγράφει η Ηλέκτρα (είναι 1,86!).

Η Blake Lively είναι ψηλή και τα πόδια της “σκοτώνουν”.

 

8) Γυαλιά Μυωπίας

Τα γυαλιά σου δείχνουν ότι είσαι «διαβαστερή» και σύμφωνα με τις περισσότερες έρευνες σε κάνουν σέξι όσο αφορά τους άντρες. Είναι stylish και cool και μπορείς να τα αντιμετωπίσεις σαν ένα ακόμα αξεσουάρ.

Διάβασε και εδώ ποιοι είναι οι κανόνες του μακιγιάζ όταν φοράς γυαλιά!

Η Emma Stone  έβαλε τα γυαλιά στο Hollywood