Eνας από τους πιο in χώρους του Κολωνακίου κλείνει τον πρώτο χρόνο ζωής και δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει πανηγυρικά. Πριν από ένα χρόνο το Μαντζάρου 3 άνοιξε τις πόρτες του για να γίνει ένα από τα αγαπημένα στέκια του Κολωνακίου για φαγητό και ποτό. Το όνομα του φαινομενικά το πήρε απο τον δρόμο και κατ΄επέκταση τον συνθέτη Νικόλαο Μάντζαρο στο νεοκλασσικό του οποίου στεγάζεται, αλλά παραπέμπει και στο ιταλικό mangiare, που σημαίνει τρώμε. 

Έτσι αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου ανοίγει τις πύλες του από το πρωί έχοντας ετοιμάσει διάφορα happenings με μουσική, φαγητό και πολύ ποτό. Από τις 12 το πρωί προσφέρει καφέ είτε στον πεζόδρομο είτε στο μπαλκόνι του που από τις λεμονιές δημιουργείται ένα νοσταλγικό οσφρητικό αποτέλεσμα και στις 14:00 αρχίζει το lunch time παρέα με μελωδίες που αρμόζουν στη στιγμή. Ο Γιάννης Βίτσας ανεβαίνει στα decks για να μας γυρίσει στο μουσικό παρελθόν, ενόσω θα τρώμε finger foods, σαλάτες και όσα ετοιμάζει η κουζίνα με ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα στο χέρι.

Στις 18:00 ξεκινάει το cocktail party. Η μπάρα αναλαμβάνει δουλειά και ο Dj Asimo ρίχνει τις house/electro μουσικές του που γεμίζουν ηχητικά το roof garden. Η πληθώρα επιλογών για cocktail περιλαμβάνει Spiced Rum, London Gin, Smoked Single Malts, Bourbon και Quadruple Distilled Vodka ως βάσεις. Σε συνδυασμό με χυμούς από εξωτικά φρούτα και άλλες πινελιές του barman, μιλάμε για μια κατάσταση πολύ μπιτσομπαρική και απομονωμενονησιώτικη. Σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο.

Αυτή η αίσθηση κορυφώνεται από τις 21:00 όταν και τα cocktail rounds θα συνεχιστούν με τον Dj Manos Papanikolaou να βάζει τον ρυθμό του μέσα μας και ο χορός να παίρνει φωτιά. 

Για να κάνετε κράτηση: 2103388216, 6947302335, 6972203380