Πωλήτριες, τηλεφωνητές, γιατρούς, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούνται αυτή την εβδομάδα (5 έως 10 Μαΐου) σε όλη την Ελλάδα. Ψάχνεις κι εσύ για δουλειά; Για δες παρακάτω:

ΑΤΤΙΚΗ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει δυνατότητα εργασίας σε έναν ζαχαροπλάστη (κωδ. θέσης ΖΑΕΛΛ), στο Ελληνικό. Απαραίτητο είναι το πτυχίο ΤΕΙ ή ΙΕΚ ζαχαροπλαστικής, η εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε εργαστήριο και οι γνώσεις ζαχαροπλαστικής φούρνου. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.abcareers.gr αναγράφοντας τον κωδικό θέσης.

CANA: Η φαρμακευτική εταιρεία, Cana, θα εντάξει στο δυναμικό της έναν ιατρικό επισκέπτη, ηλικίας έως 40 ετών, στο Νέο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της στελέχωσης του τμήματος Κλινικής Διατροφής. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, εμπειρία στον τομέα της πώλησης διατροφικών συμπληρωμάτων, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2102883300.

ΩΘΗΣΗ: Η «Ωθηση», εταιρεία παροχής υπηρεσιών, ανάπτυξης πελατολογίου και προώθησης πωλήσεων, ζητά να προσλάβει έξι εκπροσώπους τηλεπωλήσεων. Οι υποψήφιοι θα εργασθούν σε εξερχόμενες κλήσεις με αντικείμενο την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων. Απαραίτητα προσόντα είναι τουλάχιστον το απολυτήριο Λυκείου, η γνώση αγγλικών και η ευχέρεια στην επικοινωνία. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@othisi.com.gr 


ΕΥΒΟΙΑ

ΑEGEAN MEDICAL: Η εταιρία Αegean medical service ζητά να προσλάβει έναν αναισθησιολόγο, έναν καρδιολόγο, έναν παιδίατρο κι έναν γυναικολόγο για την περιοχή της Εύβοιας. Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με προοπτική μόνιμης συνεργασίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσας. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aegeanmedicalserv@gmail.com. 

HOTELBRAIN: Έναν captain κι έναν reservation agent ζητούν τα Hotel Brain για την περιοχή της Εύβοιας. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει διαθέτουν πτυχίο από τουριστική σχολή και άριστες γνώσεις αγγλικών. Απαραίτητη η προϋπηρεσία τουλάχιστον δυο χρόνων σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων. Για τη θέση του υπαλλήλου κρατήσεων απαραίτητη είναι και η γνώση Η/Υ. Βιογραφικά στο: info@hotelbrain.com

MEGA SYSTEM: Δύο εξωτερικούς πωλητές, ηλικίας μέχρι 35 ετών, ζητά η εταιρία Μega Systems που εδρεύει στη Χαλκίδα. ΄Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά και να διαθέτουν δίπλωμα μηχανής ή αυτοκινήτου. Η εμπειρία στις πωλήσεις θα εκτιμηθεί. Η εταιρία παρέχει βασικό μισθό συν την ασφάλιση. Στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας μέσω fax στο: 2111099599.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΠΡΙΝΟΥ: Ζητούνται δύο νέες και νέοι, πτυχιούχοι Πανεπιστημίου Οικονομικής κατεύθυνσης, για εργασία στο τμήμα γραμματείας και υποδοχής από την εταιρία «Πρίνου», για το κατάστημα Κορίνθου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση της θέσης, οι υποψήφιοι να είναι μόνιμοι κάτοικοι Κορίνθου. Η εταιρία παρέχει μισθό, ασφάλιση, πενθήμερη εργασία (Δευτέρα έως Παρασκευή). Ωράριο εργασίας: 11:00 – 19:00. Τηλέφωνο: 2130354986. 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

SOS ΙΑΤΡΟΙ: Έναν χειρούργο, έναν παθολόγο, έναν ορθοπεδικό, έναν καρδιολόγο, έναν γαστρεντερολόγο, έναν παιδίατρο κι έναν γενικό ιατρό ζητούν οι SOS Ιατροί στην Χαλκιδική για τους μήνες από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Απαραίτητο είναι το πτυχίο ΑΕΙ, η ειδικότητα, η εμπειρία στα επείγοντα και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονικοί διεύθυνση: sosiatroi@sosiatroi.gr

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

MIKEL: Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης «Mikel» προκειμένου να στελεχώσει το νέο της κατάστημα στην Καλαμαριά (επί των οδών Σουμελά και Κομνηνών), ζητά δύο άτομα ηλικίας 20 έως 35 ετών για το πόστο του barista. Θα «μετρήσουν» οι γνώσεις αγγλικών και η εμπειρία, ενώ σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν και το βιβλιάριο υγείας. Αποστολή βιογραφικών (με φωτογραφία) στο: hr@mikelcc.gr.


MYKONOΣ
PETASOS: Το ξενοδοχείο «Petasos Beach Resort & Spa» που βρίσκεται στην περιοχή Πλατύς Γιαλός της Μυκόνου ζητά να εντάξει στο δυναμικό του 14 νέους υπαλλήλους. Το εν λόγω προσωπικό θα απασχοληθεί κατά την καλοκαιρινή σεζόν (Μάιος – Οκτώβριος). 
Αναλυτικά, η εταιρία θα προσλάβει προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: Υπάλληλος κρατήσεων 1, αισθητικός 1, σερβιτόροι (Α&Β) 4, μάγειρες (Α, Β&Γ) 3, front office manager 1, operations manager 1, spa manager 1, γκρουμ 2. Βασικά απαιτούμενα είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση εργασίας, η γνώση αγγλικών και η εξαιρετική ικανότητα στην επικοινωνία. Ωστόσο, ειδικότερα για τις θέσεις των μαγείρων και του προσωπικού που θα εργαστεί στο spa (manager & αισθητικός) ζητείται επιπλέον το πτυχίο ή δίπλωμα σχολής σχετικής ειδικότητας. Επίσης, για τις θέσεις στο τμήμα των δημοσίων σχέσεων (υπάλληλος κρατήσεων, operations manager & front office manager) είναι αναγκαία η γνώση περισσότερων από μία ξένων γλωσσών. Βιογραφικά στο info@petasos.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2289024101.

ΜΑΤSUHISA: Το εστιατόριο «Matsuhisa» που στεγάζεται στο εσωτερικό του ξενοδοχείου Belvedere στη Μύκονο ζητά να προσλάβει έναν υπάλληλο food runner και δύο σερβιτόρους, ηλικίας έως 30 ετών. Από τους υποψήφιους απαιτείται η εμπειρία σε πολυτελή εστιατόρια ή ξενοδοχεία, το δίπλωμα ή πτυχίο τουριστικών ή ξενοδοχειακών σπουδών και άριστη γνώση αγγλικών. Γνώσεις επιπλέον γλωσσών θα συνεκτιμηθούν. Τα βιογραφικά σημειώματα θα πρέπει να συνοδεύονται από έγχρωμη φωτογραφία. Αποστολή στο email: contact@matsuhisamykonos.com. Τηλέφωνο: 2289027362. 


 ΡΟΔΟΣ

Inditex: Η εταιρία «Inditex» παρέχει τη δυνατότητα εργασίας σε δέκα νέους υπαλλήλους. Οι προσλήψεις αυτές αφορούν το νέο κατάστημα της αλυσίδας Stradivarius που πρόκειται να ανοίξει στη Ρόδο.  Αναλυτικά, ζητά να προσλάβει προσωπικό για τις ακόλουθες θέσεις εργασίας: Πωλητές /πωλήτριες 4, ταμίες 2, εσωτερικοί διακοσμητές 2, υπεύθυνες θέσεις καταστήματος 2. 
Η εταιρία κατά την επιλογή των υποψηφίων θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον για τη μόδα, ενώ η εργασιακή εμπειρία δε θεωρείται προαπαιτούμενο για την εξασφάλιση οποιασδήποτε θέσης. Ζητείται η γνώση αγγλικών και η δυνατότητα εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Η Inditex προσφέρει: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συνεχή εξέλιξη σ’ ένα χώρο που ολοένα εμφανίζει νέες θέσεις εργασίας, συνεχή εκπαίδευση που στοχεύει στην ανάπτυξη του εργαζόμενου, καθώς και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που έχει ως βάση τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των συνεργατών.  Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: hrselection@inditex.com, αναγράφοντας στον τίτλο του email «STRADIVARIUS ΡΟΔΟΣ». Το email θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται και από πρόσφατη, έγχρωμη φωτογραφία του ενδιαφερόμενου.