Ξέμεινες από ιδέες για χτενίσματα και έχεις να βγεις ραντεβού; Για αυτό έχεις εμάς. Να σου σταθούμε την ώρα της ανάγκης σου και να σου πούμε πώς να κάνεις τα μαλλιά του. Ίσια, σγουρά, κοντά ή μακριά, τα μαλλιά σου μπορούν να μοιάζουν με αυτά της αγαπημένης σου Χολιγουντιανής star. Ακολούθησε τα βήματα και καλή επιτυχία!

 

Nicole Kidman

Είναι πάντα κομψή και μοιάζει να έχει βγει από σελίδες περιοδικού. Δεν χρειάζεται να τρέχεις ξέρουμε πως θα πετύχεις το χτένισμα της από το σπίτι. Ίσιωσε τα μαλλιά σου και κάνε την χωρίστρα στο κέντρο. Με το ειδικό ψαλίδι κάνε χαλαρές μπούκλες ξεκινώντας από το ύψος των αυτιών και προς τα κάτω. Ψέκασε τα από απόσταση με λακ και στερέωσε τα στο ύψος του αυχένα, χρησιμοποιώντας φουρκέτες για πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. Αν θες να νιώθεις πιο σίγουρη για το κράτημα, πρόσθεσε μερικά μικρά τσιμπιδάκια.

Heidi Klum

Αν έχεις τα μαλλιά σου κοντό ή και μακρύ καρέ, τώρα το καλοκαίρι θέλεις ένα χτένισμα που να τα κρατά στην θέση τους και να μην σε ζεσταίνει. Η αγαπητή Heidi τόσα χρόνια στις πασαρέλες κάτι έμαθε και μας το δείχνει. Λούσε τα μαλλιά σου και όσο είναι ακόμα νωπά πέρασε τα με μια μικρή ποσότητα αφρού ή τζελ κρατήματος. Κάνε την χωρίστρα στο – πολύ- πλάι και βάλε από ένα τσιμπιδάκι πίσω από κάθε αυτί.

 

Anne Hathaway

Αντί να πάει όλα της τα μαλλιά πίσω σε ένα αυστηρό κότσο προτίμησε να το κάνει πιο δραματικό και πιο θηλυκό. Φαίνεται επίσημο αλλά θα σε σώσει τις μέρες που τα μαλλιά σου, απλά, δεν κάθονται. Κράτα στην άκρη μια τούφα από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου και πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά. Ψέκασε με λακ την μπροστινή τούφα και στερέωσε την στο πλάι. Τύλιξε την τούφα γύρω από το λαστιχάκι της αλογοουράς και μετά όλα μαζί τύλιξε τα σε έναν κότσο, τον οποίο θα κρατήσεις στην θέση του με τσιμπιδάκια.

 

Angelina Jolie

Ένα χτένισμα κάπως μοιραίο, που θυμίζει άλλες εποχές. Μισά πιασμένα, μισά ελεύθερα. Το χτένισμα αυτό χρειάζεται όγκο για να «δείξει» την αξία του. Χρησιμοποίησε προϊόντα που δίνουν όγκο και «κρέπαρε» ελαφρά τα μαλλιά σου στις ρίζες. Με ένα ψαλίδι φτιάξε (πολύ) μεγάλες μπούκλες τις οποίες θα σταθεροποιήσεις με λακ. Τράβα όλο το πάνω μέρος των μαλλιών και με ανάλαφρες κινήσεις και δύο τσιμπιδάκια στερέωσε τα πίσω, φροντίζοντας να κρατήσεις τον όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.

 

Sharon Stone

Είναι η προσωποποίηση της δυναμικής γυναίκας και αυτό καθρεπτίζεται και στην εμφάνιση της. Αν έχεις και εσύ τόσο κοντά μαλλιά ακολούθησε το παράδειγμα της και κάνε το ίδιο statement χτένισμα. Ψέκασε τα μαλλιά σου με λακ για δυνατό κράτημα όσο είναι ακόμα νωπά και στέγνωσε τα με το πιστολάκι, περνώντας τα δάχτυλα σου για να τα «χτενίσεις». Είναι σημαντικό να αποφύγει την βούρτσα αλλιώς θα φαίνεται «πατημένο» και υπερβολικά στυλιζαρισμένο.

 

Jennifer Aniston

Τα μαλλιά της είναι το όνειρο των γυναικών για πάνω από μια δεκαετία. Καταφέρνει να διαφοροποιεί το στυλ της με μικρές και απλές αλλαγές που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια και δείχνουν φυσικές. Αν θες να κρατήσεις τα μαλλιά σου φυσικά – with a twist. Αντέγραψε το κόλπο της και φτιάξε μια πλεξίδα με τις μπροστινές τούφες. Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου, με μια χτένα χώρισε το μπροστινό τμήμα ακολουθώντας την φυσική γραμμή των μαλλιών. Αν πιάνουν τα χέρια σου φτιάξε μια πλεξίδα. Διαφορετικά απλά στριφογύρισε την τούφα στο πλάι, συγκρατώντας την  πίσω από το ένα αυτί. Έτοιμη!