Δεν έχει σημασία πόσο είσαι, η ακμή μπορεί να σε ταλαιπωρεί είτε στα 18 είτε στα 28. Kαι δε φτάνει που περνάς όσα περνάς με τα σπυριά, έχεις και τους γύρω να το κάνουν ακόμα χειρότερο. Από ενδιαφέρον πάντα, ε!

1. Έχεις δοκιμάσει το μπλαμπλαμπλα (κάποιο προϊόν για ακμή); Εχμ, σε διαβεβαιώ πως ναι. ΟΛΑ τα ‘χω δοκιμάσει. Και όχι, δε δούλεψε.

2. Μα ούτε που φαίνεται! Θες να με κάνεις να νιώσω καλύτερα, το εκτιμώ, αλλά μη με δουλεύεις και μες στα μούτρα μου, ναι;

3. Πωπω καημένη, κοντεύει και το reunion με τα παιδιά... Thanks, δε μου φτάνει το πρόβλημά μου, πρέπει  να μου θυμίζεις και πόσοι θα με δουν.

4. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ υποφέρω. Είπε η φίλη σου που βγάζει ΕΝΑ σπυρί πριν την περίοδο.

5. Γιατί δεν το σπας, να ησυχάσεις; Ευχαριστώ που με παροτρύνεις να κάνω το ένα πράγμα που απαγορεύεται και να μείνω με μια ουλή που δε θα φεύγει για σουβενίρ.

6. Α, έχεις βγάλει ένα σπυράκι εκεί (*δείχνει τον κρατήρα στο μέτωπό σου*)! ΠΛΑΚΑ κάνεις. Ούτε που το πρόσεξα το πρωί στον καθρέφτη όταν προσπαθούσα μια ώρα να το καλύψω. Χωρίς αποτέλεσμα, όπως φαίνεται.

7. Άσε κάτω τη σοκολάτα, προκαλεί σπυριά. Έχεις επιστημονικές αποδείξεις γι’ αυτό; Ή απλά θες να φας το γλυκάκι μου;

8. Μήπως να μη βάφεσαι για λίγο καιρό; Θα σε βόλευε να κυκλοφορώ άβαφη σαν το φάντασμα, εεε;

9. Καλέ πεντακάθαρο φαίνεται το δέρμα σου! Ποιο make up φοράς; Θα προτιμούσα να μέναμε στο πρώτο σκέλος του κοπλιμέντου, ok;

10. Το στρες φταίει, πρέπει να ηρεμήσεις λίγο. Καλέ ναι, πώς δεν το σκέφτηκα; Πού είναι ο διακόπτης που σταματάει το άγχος και το στρες και σε μετατρέπει σε yogi;