Αν πίστεψες ότι το σουτιέν που επιλέγεις δε λέει τίποτα για σένα, έκανες λάθος φυσικά. Κάθε επιλογή σου απ' ότι φαίνεται έχει να πει πολλά για σένα και το χαρακτήρα σου. Το ίδιο και το σουτιέν σου, λοιπόν! Άνετο, αθλητικό ή πιο σέξυ; Εσύ ξέρεις τι προτιμάς, αλλά μήπως είναι κάποιο από αυτά;

1. Minimizer. Αυτό που ξεγελάει και δείχνει το στήθος σου πιο μικρό απ' ότι είναι στ' αλήθεια. Προφανώς κάτι τέτοιο δε θα το φορέσω εγώ (τρελή είμαι;) αλλά εσύ που έχεις μεγάλο στήθος αλλά δε θες να είναι το πρώτο (και το μόνο) πράγμα που θα προσέξει κάποιος πάνω σου. Θέλεις να τραβήξεις την προσοχή γι' αυτό που είσαι και όχι για τις διαστάσεις του στήθους σου και μπράβο σου.

2. Balconette. Αυτό πάλι δείχνει ότι σκέφτεσαι διαφορετικά, καθόλου συμβατικά και είσαι ανοιχτόμυαλη. Καλή επιλογή κι αυτή.

3. Δαντέλα και πάλι δαντέλα. Αν το καλοσκεφτείς, αυτά τα σουτιέν είναι τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον σου καθώς δεν πιέζουν το στήθος σου με πιο βαριά υλικά και ενισχύσεις. Δείχνεις ότι δε θες να (κατα)πιέζεσαι, ότι νιώθεις άνετα με το σώμα σου και διατηρείς ένα αρκετά γυναικείο στυλ.

4. Το αθλητικό. Αρχικά, δείχνεις ότι γυμνάζεσαι. Και τι σημαίνει αυτό; Πειθαρχία, στόχοι, καλή φυσική υγεία. 

5. Demi Cup. Αυτό κι αν εκπέμπει σεξουλικότητα, αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα. Πολύ καλή επιλογή, ειδικά αν φοράς και τα κατάλληλα ρούχα που θα το ''μαρτυρήσουν''.

6. Push up. To ίδιο ισχύει και εδώ, θα μπορούσε να αποτελεί την καλύτερη επιλογή αν το συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα. Ας πούμε, δεν ξέρω πως θα αναδειχτεί αν το φορέσεις μ' ένα φαρδύ T shirt. Όπως και να χει, εκπέμπει θηλυκότητα και δείχνει ότι προσέχεις τον εαυτό σου, το στυλ σου και σ' ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και ειδικά στο αντίθετο φύλο.

7. Σουτιέν; Ποιο σουτιέν; Αν δε φοράς σουτιέν, δεν επηρεάζεται η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις. Ίσα ίσα δείχνεις συμβιβασμένη με το σώμα σου, άνετη με τον εαυτό σου, δίνεις βάση στο να νιώθεις καλά χωρίς να ακολουθείς την τάση των υπόλοιπων γυναικών.