Ο Δρ Randall Haworth φαίνεται πως θα δώσει λύση σε όσες γυναίκες αγχώνονται για το μέλλον του στήθους τους. Ο πλαστικός χειρουργός από το Beverly Hills της Καλιφόρνια εφηύρε ένα σουτιέν που στηρίζει το στήθος και σταματά την πτώση του, που προκαλείται με την πάροδο των χρόνων.

Το NightLift, όπως το ονόμασε, είναι ένα σουτιέν ύπνου, το οποίο μοιάζει με σφεντόνα και συγκρατεί τον κάθε μαστό ξεχωριστά, εμποδίζοντας την πίεση από τον έναν στον άλλο κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ο λόγος που έχει σχεδιαστεί έτσι είναι γιατί, σύμφωνα με τον Δρ Haworth, η βαρύτητα είναι αυτή που ευθύνεται για την πτώση του στήθους και δημιουργεί κάθετες ρυτίδες σε αυτό, όταν κοιμόμαστε στο πλάι. Έτσι, με το NightLift να διαχωρίζει τους μαστούς, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα

.

Ο πλαστικός χειρουργός πάντως, υποστηρίζει ότι αρκετές από τις διάσημες πελάτισσές του, δήλωσαν ότι όντως έχουν δει διαφορά με το συγκεκριμένο σουτιέν και υποστηρίζουν ότι τις απέτρεψε από την επιθυμία επέμβασης για ανόρθωση στήθους, ενώ όποια θέλει να το δοκιμάσει, μπορεί να το αγοράσει στην τιμή των 98 δολαρίων.

 

 

Πηγή: e-radiodaily.gr