Κοπέλες για promotion, πωλήτριες, τηλεφωνήτριες, σερβιτόρες, αισθητικούς, μάγειρες και πολλές άλλες ειδικότητες μέχρι και τη Δευτέρα 4 Μαίου από μεγάλες εταιρείες και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εάν αναζητάς δουλειά εσύ ή κάποιος από το κοντινό σου περιβάλλον, δεν έχεις παρά να δεις εάν κάποια «ανοιχτή» θέση σε ενδιαφέρει!


ΑΤΤΙΚΗ


Pentelikon: Το ξενοδοχείο Pentelikon στην Κηφισιά θα εντάξει στο δυναμικό του έναν maitre και τρεις σερβιτόρους (ηλικίας 25 έως 40 ετών) για το εστιατόριο. Ο maitre πρέπει να έχει πτυχίο τουριστικής σχολής, προϋπηρεσία τεσσάρων ετών σε ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Βιογραφικά στο φαξ: 2108019223.

Farmeco: H Farmeco θα προσλάβει τέσσερις πωλητές ή πωλήτριες φαρμακείων έως 38 ετών στην Αθήνα. Απαραίτητο είναι τουλάχιστον το απολυτήριο Λυκείου, η εμπειρία στις πωλήσεις και η καλή γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Η αποστολή των γίνεται βιογραφικών στο φαξ: 2102136036. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102131701.


Βιοϊατρική: Δυνατότητα εργασίας σε πέντε υπαλλήλους γραφείου προσφέρει η Βιοϊατρική στη Αθήνα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του διαγνωστικών και των τηλεφωνικών κέντρων. Απαραίτητο πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις στο χώρο της υγείας, η γνώση τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@bioiatriki.gr.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ: Η αλευροβιομηχανία Μύλοι Λούλη θα εντάξει στο δυναμικό της έναν junior graphic designer (κωδ. ΓΡΚ/2015) για τη στελέχωση του τμήματος Marketing στο Κερατσίνι. Απαραίτητο το πτυχίο σχολής γραφικών τεχνών, η προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους και η πολύ καλή γνώση των προγραμμάτων Αdobe Photoshop, In-Design, Illustrator & Ms Office. Βιογραφικά: hrloulis@loulisgroup.gr αναγράφοντας των κωδικό θέσης.

Aerotel: Η «Aerotel» θα προσλάβει έξι άτομα (part-time απασχόληση) για εξυπηρέτηση και ανάπτυξη υπηρεσιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και θεάματος Nova. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η προϋπηρεσία σε θέση προώθησης υπηρεσιών, αποτελεί πρόσθετο προσόν. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@aerotel.gr.

ΚΟΖΑΝΗ

MIKEL: Δυνατότητα εργασίας σε δύο baristi προσφέρουν τα καταστήματα καφεστίασης Mikel στην Κοζάνης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Απαραίτητη είναι η ευχέρεια στην επικοινωνίας και η γνώση αγγλικών. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω φαξ στο 2410534020. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410255260.

ΜΥΚΟΝΟΣ

APHRODITE:Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων «Aphrodite Resort» στη Μύκονο επιθυμεί να προσλάβει για την καλοκαιρινή σεζόν έναν night auditor, έναν receptionist, έναν assistant housekeeper και δύο μάγειρες Β΄ & Γ΄ κρύας και ζεστής κουζίνας. Από τους μάγειρες ζητείται πτυχίο σχολής μαγείρων, προϋπηρεσία και γνώση αγγλικών. Παρέχονται διαμονή και διατροφή. Πληροφορίες στο: 22890-71367. Βιογραφικά στο φαξ: 2289071525. 


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

APIVITA: Δυνατότητα εργασίας σε μία αισθητικό προσφέρει η Apivita στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενες οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ/ΙΕΚ αισθητικής, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση αγγλικών. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η καλή γνώση της ρωσικής γλώσσας. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@apivita.com.


ΑΧΑΙΑ

Γευσήνους: Η «Γευσήνους ΑΒΕΕ» ζητά για την στελέχωση των καταστημάτων εντός του Παραθεριστικού Κέντρου Τέμενης στο Αίγιο τρεις μάγειρες. Το προφίλ των υποψηφίων θα πρέπει να περιλαμβάνει εργασιακή εμπειρία και πιστοποιητικό υγείας σε ισχύ. Θα προτιμηθούν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών. Στο βιογραφικό θα πρέπει να αναφέρεται η θέση (ΜΑΓΕΙΡΑΣ). Email: hr@gefsinus.gr.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

MIKEL: Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης «MIKEL» ζητά τρία άτομα για το service, προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Καλαμάτα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, καθώς και η ηλικία τους να είναι μεταξύ 20 και 35 ετών. Τα βιογραφικά θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτογραφία. Αποστολή στο φαξ: 2410534020. Τηλ.: 2410255260.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Gyroland: Ενας σερβιτόρος / σερβιτόρα, καθώς και μία γυναίκα για εργασία στην κουζίνα ως μάγειρας ζητούνται από το ψητοπωλείο «Gyroland», που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό της πόλης των Ιωαννίνων. Επιθυμητή ηλικία για τη θέση στο σέρβις έως 25 ετών. Η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση εργασίας δεν απαιτείται, θα εκτιμηθεί ωστόσο στην επιλογή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973307571. 

ΚΡΗΤΗ

DOMES: Με έναν μάγειρα με γνώση κινέζικης, ταϋλανδέζικης και ελληνικής κουζίνας καθώς και με έναν sous chef ζητά να ενισχυθεί το ξενοδοχείο «Domes of Elounda», στην Ελούντα Λασιθίου. Για τη θέση του sous chef ζητείται πτυχίο τουριστικών σπουδών, εμπειρία τριών ετών και γνώση αγγλικών. Βιογραφικά στο fax: 2841041816. Περισσότερες πληροφορίες, από Δευτέρα έως Παρασκευή 12μμ – 2μμ, στο: 2841041924. 

ΖΑΦΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έναν πτυχιούχο ηλεκτρονικό ζητά για τεχνικό τμήμα του καταστήματος στο Ηράκλειο η εταιρία «Ζαφιρόπουλος ΑΕ», που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας, πυρασφάλειας και ελέγχου. Απαιτείται επίσης η γνώση αγγλικών, χειρισμού Η/Υ και το δίπλωμα οδήγησης. Η εμπειρία στον κλάδο θα συνεκτιμηθεί. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Αποστολή βιογραφικών: iraklio@zafiropoulos.com.

EUROPCAR: Έναν υπάλληλο γραφείου, άντρα ή γυναίκα, ζητά να εντάξει στο δυναμικό του η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Europcar», που βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση θα πρέπει να διαθέτουν γνώση αγγλικών, γερμανικών, γαλλικών, ρώσικων. Ζητείται επίσης  προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση εργασίας. Προσφέρεται εργασία κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Βιογραφικά: οlgakaklidaki@crete-europcar.com. 


ΑΡΤΑ

ConnectPhone: Η εταιρία «ConnectPhone» ζητά να προσλάβει άμεσα τρεις κοπέλες ώστε να απασχοληθούν στο τμήμα του promotion, για γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών, σε εξωτερικούς χώρους της Άρτας. Από τις υποψήφιες ζητούνται κυρίως επικοινωνιακές ικανότητες. Η προϋπηρεσία σε promotion ή πωλήσεις θα συνεκτιμηθεί. Παρέχεται σταθερός μισθός. Βιογραφικά: hrpromotion@connectphone.gr.