Ταμίες, ταξιθέτριες, πωλήτριες, ξενοδοχειακοί υπάλληλοι και δεκάδες άλλες ειδικότητες προσφέρονται αυτή την εβδομάδα (20-26 Απριλίου) από εταιρείες ανά την Ελλάδα. Για πάρε μάτι!


ΑΤΤΙΚΗ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ: Η εταιρεία «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ» προχωράει στην πρόσληψη 185 ταμιών, ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου για τις εκδηλώσεις της καλλιτεχνικής περιόδου 2015 σε Αθήνα και Επίδαυρο. Στην Αθήνα θα προσληφθούν 17 ταμίες και 85 ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου. Στην Επίδαυρο, αντίστοιχα, θα εργαστούν 7 ταμίες, 60 ταξιθέτες και ελεγκτές (Αρχαίο Θέατρο) και 16 ταξιθέτες και ελεγκτές στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Οι ταμίες θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση αγγλικών, χειρισμού Η/Υ, και εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Στα απαραίτητα προσόντα για τους ταξιθέτες και τους ελεγκτές περιλαμβάνονται το δίπλωμα ΙΕΚ ή απολυτήριο Λυκείου. Για τις θέσεις των ταξιθετών Επιδαύρου θα λαμβάνεται υπόψη η εντοπιότητα των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.greekfestival.gr. Οι αιτήσεις για την Αθήνα θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Απριλίου και για Επίδαυρο έως τις 10 Μαΐου. Τηλέφωνα: 2109282900-904. 

ΑΤΤΙΚΗ
Media Markt: Δυνατότητα εργασίας σε τρεις υπαλλήλους για το τμήμα αποθήκης του e-commerce προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt στον Γέρακα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.mediamarkt.gr (καριέρα).

Mikel: Τα καταστήματα καφεστίασης Mikel θέλουν να εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους τρεις σερβιτόρους στη Δάφνη. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.ath@georgiaff.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2102517255.

ΔΕΛΤΑ: Δυνατότητα εργασίας σε έναν assistant brand manager προσφέρει η εταιρεία Δέλτα Τρόφιμα Α.Ε. στον Αγ. Στέφανο, στο πλαίσιο της στελέχωσης της διεύθυνσης Marketing. Απαραίτητο είναι το πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση το Marketing, η προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2103495392.

PORCELANA: Η εταιρεία πλακιδίων και ειδών υγιεινής Porcelana θέλει να ενισχυθεί με έναν πωλητή επίπλου κουζίνας, ηλικίας έως 35 ετών στην Αθήνα. Απαραίτητη η προϋπηρεσία τριών ετών στις πωλήσεις, το πτυχίο σχολής διακόσμησης, η κατοχή αυτοκινήτου, η γνώση αγγλικών και χειρισμού σχεδιαστικών προγραμμάτων. Προσφέρεται βασικό μισθός και δυνατότητες εξέλιξης. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@hatz.gr 

ΚΑΥΚΑΣ:Τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού Καυκάς θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν υπάλληλο για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (customer care service). Απαραίτητο είναι το πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ διοίκησης επιχειρήσεων, η προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε αντίστοιχη θέση, η καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@kafkas.gr.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 

POMEGRANATE: Νέο προσωπικό θα προσλάβει το ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στα Νέα Μουδανιά  Χαλκιδικής. Ειδικότερα θα επιλεγούν: Δύο σερβιτόροι (α΄& β΄), ένας front office manager , δύο front office agents κι ένας spa manager. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο/δίπλωμα από τουριστική σχολή, προϋπηρεσία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνση: www.pomegranatespahotel.com 
 

GOLDAIR: Δυνατότητα εργασίας σε δύο μηχανικούς προσφέρει η  Goldair Handling στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της στελέχωσης του τμήματος τεχνικής υποστήριξης. Το νέο προσωπικό θα ασχολείται με την τήρηση του προγράμματος συντήρησης του συνεργείου. Θα εκτιμηθεί η εργασιακή εμπειρία σε συνεργείο φορτηγών ή μηχανών βαρέου τύπου. Απαραίτητο το πτυχίο μηχανικού και η προϋπηρεσία σε πετρελαιοκινητήρες, φορτηγά, λεωφορεία ή μηχανές βαρέου τύπου. Βιογραφικά: jobs@goldair-handling.gr 


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Kandia Castle: Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων «Kandia Castle», που βρίσκεται στην περιοχή του Ναυπλίου, ζητάει να εντάξει στο δυναμικό του νέο προσωπικό 13 ατόμων. Ειδικότερα, ζητούνται: Receptionist & night auditor 1, Μάγειρες Α&Β 3, Barman /woman 2, Καμαριέρες 1, Maitre 1, Σερβιτόροι /ες 3. και προσωπικό για Spa 2. Οι υποψήφιοι receptionist θα πρέπει να έχουν πτυχίο τουριστικής ή ξενοδοχειακής σχολής, προϋπηρεσία δύο ή τρία έτη σε ξενοδοχεία πολυτελείας, άριστη γνώση αγγλικών, γαλλικών, χειρισμού Η/Υ και ξενοδοχειακών προγραμμάτων (η γνώση του «Epitome» θα εκτιμηθεί). Οι μάγειρες θα πρέπει να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα τουριστικής σχολής, άριστη γνώση αγγλικών και προϋπηρεσία τριών ή πέντε ετών. Από τους σερβιτόρους και τους υπαλλήλους του bar ζητείται επιπλέον η γνώση γαλλικών, ενώ μία τουλάχιστον ακόμη ξένη γλώσσα θα εκτιμηθεί. Δίπλωμα σχετικής σχολής, ξένες γλώσσες και προϋπηρεσία θα πρέπει να έχουν και οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις στο spa. Η επιχείρηση παρέχει στο προσωπικό της αποδοχές ανάλογων προσόντων, διαμονή, διατροφή και συνεχή εκπαίδευση. Aποστολή βιογραφικών: info@candiacastle.gr.

PHARM24: Η εταιρία pharm24.gr, που έχει την έδρα της στο Δαφνί Λακωνίας, ζητά να προσλάβει έναν φαρμακοποιό, έναν βοηθό φαρμακείου και έναν αισθητικό, για πλήρη απασχόληση. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται η γνώση χειρισμού Η/Υ, η εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών και των συμπληρωμάτων διατροφής (βοηθοί, αισθητικοί). Αποστολή βιογραφικών στο email: info@pharm24.gr.


ΡΟΔΟΣ

AMATHUS HOTELS: O όμιλος ξενοδοχείων «Amathus Hotels» που βρίσκεται στον κόλπο της Ιξιάς, λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Ρόδου, αναζητά για την καλοκαιρινή σεζόν νέο προσωπικό 12 ατόμων. Ειδικότερα, ζητούνται: Spa attendant 1, Lifeguard 1, Assistant front office manager 1, Σερβιτόροι Α' 2, Βοηθοί Σερβιτόρων 2, Ηλεκτρολόγος 1, Καμαριέρες 2, Assistant executive housekeeper 1 και Front Office manager 1.Η επιχείρηση παρέχει σε εκείνους που θα επιλεγούν ικανοποιητικές απολαβές βάσει προσόντων, διατροφή, διαμονή και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Οι FO managers πρέπει να διαθέτουν αντίστοιχη τριετή εμπειρία, πτυχίο ή δίπλωμα στις τουριστικές επιχειρήσεις, άριστη γνώση αγγλικών.  Από τους σερβιτόρους και τους βοηθούς ζητείται η γνώση αγγλικών, απαραίτητα, ανάλογη προϋπηρεσία, ενώ η γνώση δεύτερης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Οι executive housekeepers οφείλουν να έχουν προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια θέση, καθώς και καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων Microsoft Office. 
Βιογραφικά: info@amathusrhodes.com. 

MED LIFE: Η ιατρική εταιρεία πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας «Med Life AE» στη Ρόδο, ζητά τέσσερις ιατρούς με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής ή άνευ ειδικότητας. Η γνώση αγγλικών δεν απαιτείται, θα εκτιμηθεί ωστόσο κατά την επιλογή. Η εταιρία παρέχει σε όσους επιλεγούν διατροφή, αυτοκίνητο της εταιρείας  και κινητό τηλέφωνο. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241060282-283. Αποστολή βιογραφικών στο fax: 2241068973.

ΜΥΚΟΝΟΣ
The Swatch Group SA: Η εταιρία παραγωγής προϊόντων ωρολογοποιίας «The Swatch Group SA», αναζητά για το κατάστημά της στην Μύκονο τρεις πωλητές, με κωδικό θέσης: 06042015. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ και να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου. Η προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων και του ρολογιού είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη. Βιογραφικά στο fax: 2109565252. 


ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
MATINA: Το ξενοδοχείο «Matina» στην παραλία Καμάρι της Σαντορίνης ζητά τέσσερα νέα άτομα για τις ακόλουθες θέσεις: Reservations agent, hotel manager, hotel assistant manager, receptionist. Η εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις, η γνώση χειρισμού συστημάτων (ΟΤΑ Extranets) και η γνώση αγγλικών είναι από τα βασικά προσόντα που απαιτούνται από τους υποψήφιους. Βιογραφικά: info@matina.gr. Τηλέφωνο: 2286031491.