Στις 24-25-25 Απριλίου πραγματοποιείται για 10η χρονιά το μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ αφιερωμένο στα comics. Comicom Con Athens λοιπόν υπό την στέγη της Ελληνοαμερικανικής ένωσης στο Κολωνάκι.

Είτε είσαι fan και λατρεύεις τα comics, είτε αρέσουν στο αγόρι σου και θέλει να του κάνεις παρέα, αυτό είναι το dress code που θα ακολουθήσεις για να μην νιώθεις σαν την μύγα μέσα στο γάλα!

1.Η φιλοσοφία του είναι για πιο προχωρημένες καταστάσεις και καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές. Εκτός και αν το υποστηρίζεις ολοκληρωμένα. Περούκα. Μακιγιάζ, Ρούχα. Και απαραίτητο το να μιλάς Ιαπωνικά.

2. Επειδή δεν ταιριάζει σε όλους το μπλε δέρμα και δεν σου έχει μείνει και η στολή από το Καρναβάλι, μπορείς να αποφύγεις ερωτήσεις του τύπου «ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας», φορώντας απλώς ένα μόνο κομμάτι με που τον έχει στμαπωμένο επάνω του. Πολλές φορές!  

3. Για να μιλήσουμε και λίγο ρεαλιστικά, η πιο σωστή επιλογή είναι και η πιο απλή. Φόρα απλά και άνετα ρούχα, όπως θα φορούσες και οποιαδήποτε άλλη μέρα. Βάλε και το μπλουζάκι με την στάμπα που θυμίζει κόμικ και είσαι έτοιμη.

: