Πωλήτριες, σερβιτόρες, λογιστές, γραφίστες, μπαρίστες και πολλές ακόμα ειδικότητες αναζητούνται αυτή την εβδομάδα (13-19 Απριλίου) από εταιρείες που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Άσε κάτω το χθεσινό αρνάκι και στείλε κανένα βιογραφικό!


Αττική

Intersport: Τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τρεις πωλητές στα Σπάτα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προϋπηρεσία στις πωλήσεις, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.fourlisgroup-careers.gr.


FRANK ZE PAUL: Δυνατότητα εργασίας σε έναν barista και τρεις πωλητές προσφέρουν τα πολυτελή αρτοζαχαροπλαστεία Frank Ze Paul στο πλαίσιο της ενίσχυσης του καταστήματος στην Πανεπιστημίου. Οι πωλητές οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία στις πωλήσεις, ευελιξία εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs@frankzepaul.com 

MARKET IN: Τα καταστήματα Market In θέλουν να προσλάβουν έναν υπεύθυνο τεχνικής διεύθυνσης (Κωδ. Θέσης ΤD 4/15) στην Αθήνα. Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ μηχανολόγου ηλεκτρολόγου μηχανικού, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία τροφίμων, η εμπειρία σε κτιριακές εγκαταστάσεις και η καλή γνώση αγγλικών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: d.prosopikou@market-in.gr αναγράφοντας τον κωδικό θέσης.


ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με έναν λογιστή (κωδ. FIN CONTR_TEMP ) θα ενισχυθούν έως 12 μήνες τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, στον Γέρακα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο λογιστικής, εμπειρία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ικανότητα διαχείρισης και ανάλυσης αριθμών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.abcareers.gr αναγράφοντας τον κωδικό θέσης.


ORCHESTRA: Τα καταστήματα βρεφικών ειδών Orchestra θα εντάξουν στο δυναμικό τους μία υπεύθυνη καταστήματος (κωδ. PMF) στο Μενίδι. Απαραίτητη η εργασιακή εμπειρία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση και η γνώση χειρισμού Η/Υ. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η γνώση της γαλλικής γλώσσας. Αποστολή βιογραφικών στο φαξ: 2109887829 αναγράφοντας των κωδικό θέσης.

ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ: Η εισαγωγική εταιρεία βιομηχανικών προϊόντων, Φουρναράκης, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικός της έναν γραφίστα, ηλικίας έως 37 ετών, στον Ασπρόπυργο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ, προϋπηρεσία τριών ετών, άριστη γνώση των προγραμμάτων Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.fournarakis.gr (ευκαιρίες εργασίας).

Πύργος

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Η εταιρία εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, Κωτσόβολος, θα προσλάβει για κατάστημά της στον Πύργο δύο πωλητές ή πωλήτριες, με μερική απασχόληση. Η προϋπηρεσία, για τουλάχιστον δύο χρόνια, είναι απαιτούμενο προσόν. Ζητούνται επίσης γνώσεις χειρισμού Η/Υ και επικοινωνιακές ικανότητες. Απαιτούνται εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες. Βιογραφικά: www.kotsovolos-careers.gr.


Πάτρα

MIKEL: Η εταιρεία καταστημάτων καφεστίασης «Mikel», προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην πόλη της Πάτρας, ζητά να εντάξει στο δυναμικό της δύο νέους υπαλλήλους για το πόστα barista. Επιθυμητή ηλικία των υποψηφίων 20 έως 35 ετών. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται (με επισυναπτόμενη φωτογραφία) μέσω του fax: 2410534020. 
Τρίκαλα

INTERSPORT ATHLETICS: Με δύο εκπροσώπους πωλήσεων επιθυμεί να ενισχυθεί η «Intersport Athletics» για το κατάστημα στην πόλη των Τρικάλων. Πρόκειται για εργασία μερικής απασχόλησης. Είναι αναγκαία η κατοχή απολυτήριου Λυκείου (ή και ΤΕΦΑΑ), καλή γνώση αγγλικών, χειρισμού Η/Υ και οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες. Αποστολή βιογραφικών μέσω: fourlisgroup-careers.gr.

Σκιάθος

Kassandra Bay Resort: Το ξενοδοχείο «Kassandra Bay Resort» στη Σκιάθο αναζητά προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: Gym instructor 1, spa therapist 1, night auditor 1, assistant waiter & waiter 3, bar tender 1, spa assistant 1.  Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις που σχετίζονται με το σέρβις θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά προϋπηρεσία δύο έως τέσσερα έτη σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο, καλή γνώση αγγλικών, εξοικείωση στη χρήση Η/Υ και συστημάτων ασύρματης παραγγελιοληψίας. Επιθυμητό προσόν είναι το πτυχίο τουριστικής σχολής.  Για τις θέσεις στο spa από τους ενδιαφερόμενους ζητείται πτυχίο θεραπευτή, εμπειρία (τουλάχιστον δύο ετών), γνώση γκάμας θεραπειών και μασάζ, μανικιούρ – πεντικιούρ και άριστη γνώση αγγλικών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας: www.kassandrabay.com (careers).

Πήλιο

Leda Village Resort: Το «Leda Village Resort» στο Χόρτο – Πηλίου θα προσλάβει ένα στέλεχος τμήματος marketing (κωδικός θέσης: PROMOTION), έναν υπάλληλο υποδοχής /κρατήσεων (κωδικός: ΥΠΟΔΟΧΗ) και έναν μπουφετζή (κωδικός: ΜΠΟΥΦΕ). Η εμπειρία και η γνώση αγγλικών είναι απαραίτητη για όλες τις θέσεις. Για το τμήμα του marketing ωστόσο ζητούνται επιπλέον πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων, άριστη γνώση γερμανικών και προχωρημένες γνώσεις πληροφορικής.Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στο info@ledahotel.gr, με τον κωδικό θέσης και πρόσφατη φωτογραφία.

Κως

LAKITIRA: Το ξενοδοχείο Lakitira στην Κω ζητά προσωπικό τεσσάρων ατόμων για τη θερινή τουριστική περίοδο. Συγκεκριμένα, θα προσλάβει έναν βοηθό προϊσταμένης ορόφων, δυο σερβιτόρους κι έναν ρεσεψιονίστ. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά και να έχουν προϋπηρεσία. Το πτυχίο τουριστικής σχολής θα δώσει προβάδισμα για άμεση πρόσληψη. Βιογραφικά στο fax: 2106233321.


Κρήτη

PALAZZO: Το εστιατόριο «Palazzo al Mare», που βρίσκεται στην πόλη των Χανίων, ζητά να προσλάβει για την νέα τουριστική σεζόν έναν μάγειρα Α', για εργασία πλήρους απασχόλησης. Από τους υποψήφιους απαιτείται τριετής τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχο πόστο, πτυχίο μαγειρικής σχολής και γνώση αγγλικών. Η επιχείρηση παρέχει αποδοχές ανάλογες των προσόντων. Τα βιογραφικά θα πρέπει να συνοδεύονται από πρόσφατη φωτογραφία. Πληροφορίες: 2821008813.

BISCOTTINO: Προσωπικό τριών ειδικοτήτων ζητά να προσλάβει το cafe – desert restaurant «Biscottino Mio» που βρίσκεται στην παραλιακή του Ηρακλείου. Αναλυτικά, ζητούνται δύο μπαρίστες, δύο σερβιτόροι και δύο ακόμη υπάλληλοι για την παρασκευή κρέπας. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας αποτελεί βασικό κριτήριο για την πρόσληψη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: biscottinomio@hotmail.com.