Το μπάνιο χαλαρώνει το κορμί και φυσικά διώχνει τους ρύπους που έχουν συγκεντρωθεί στην επιφάνεια του δέρματος. Γι’αυτό σου λέμε τόσο καιρό ότι αν θες να είσαι πιο όμορφη πρέπει να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και φυσικά να την καθαρίζεις σωστά. Ξέρεις, όμως, ότι υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά το μπάνιο και θα σε κάνουν ακόμα πιο όμορφη και λαμπερή.
bath-ipop.gr

Δεν τα ξέρεις; Δεν πειράζει, εμείς όλα αυτά τα βρήκαμε και θα σου τα παρουσιάσουμε για να τα μάθεις και εσύ και φυσικά για να τα δοκιμάσεις.
taking-shower-ipopgr

  1. Ξεκινά με το σωστό σκούπισμα: Για να διώξεις την περιττή υγρασία από το κορμί σου σκούπισε ελαφρά την επιδερμίδα σου με ταμποναριστές κινήσεις με μια μαλακή πετσέτα. Προσοχή μην κάνεις βίαιες κινήσεις γιατί μπορείς να προκαλέσεις εθισμό.
  2. Βάλε ενυδατική κρέμα στο σώμα σου: Με το που θα σκουπίσεις το σώμα σου ήρθε η ώρα να βάλεις ενυδατική σε όλο σου το κορμί επιμένοντας μάλιστα στα σημεία που βλέπεις ότι έχουν περισσότερο ανάγκη.
  3. Μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις και το πρόσωπο σου: Τώρα που οι πόροι της επιδερμίδας σου είναι ανοιχτοί είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις serum στο πρόσωπό σου.
  4. Περιποιήσου τα μαλλιά σου: Πριν στεγνώσεις τα μαλλιά σου βάλε λάδι για να ενυδατωθούν οι άκρες που δείχνουν ξεραμένες και αφυδατωμένες.
  5. Περιποιήσου τα νύχια σου: Τώρα που έχουν μαλακώσει τα πετσάκια μπορείς να τα περιποιηθείς πιο εύκολα. Με ένα ξυλάκι τράβηξε τα προς τα μέσα ή με ένα πενσάκι κόψε τα.

Διάβασε περισσότερα εδώ...